Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sptkyle

senior tag

válasz kovsol #25549 üzenetére

Valóban ideálisabb lenne, de ahogy néztem, a bartonok ára nagyon el van szállva.Mint ahogy az agp-s 6600GT-ké is. És mivel a srác configját nézve anyagilag nem áll túl jól, ezért próbáltam költséghatékony megoldást javasolni. Bár megmondom őszintén wow-ot nem igazán teszteltem még low gépen, de van itthon egy... ha lesz egy kis időm összevágni, akkor leírom a tapasztalatokat.

(#25554) animatrix11
    :) Nekem tegnap lett 60-as az altom :D Bezzeg a main-embe nem tudom beleverni azt a 4 nyomorult szintet még. kb 1 hete nem jutottal el 5-fősbe.(részben a UPC-s kavar miatt, részben mert egyszerűen hiába akarnék menni, nem visz senki. Puggal sem jutok el sehova. :(
    Hát ha megengeded, hogy beleszóljak (noob létemre) akkor az általánosnak mondható (szerintem) dolog, miszerint resto talenten szinte egyik kasztban sem lehet túl jol fejlődni.(nekem druidával legalábbis nem sikerült) Így marad a cement és az elementál. Álltalánosságban sztem megállapítható hogy a malee kasztok használhatóak jobban fejlődésre.Caster prefer játékos lévén nálad az utóbbi megoldás sem elvetendő viszont.(pl én boomkinnal fejlődtem mindig is)
    Fegyók a 1h mace, 1h axe, és a staff ha jol emlékszem.Meg mintha a cement talentből tudna kétkezeseket is használni, de nem akarok hülyeséget mondani.

edit.: zzzz már megint megelőztek :D:D

edit2.: Megnézve a kolega linkjét a talentből kapott 2h fegyók csak régen voltak.Jó sok minden változott.... utána kéne olvasnom a többi kasztnak is, nem csak amivel játszom :D

Új hozzászólás Aktív témák