Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
Plata #103525 üzenetére
Random Timewalking Dungeon, lvl77-es karival így néz ki, és erre jönnek még rá a szorzók, ami az összes dungeonben lévő mobra is érvényes. 1 nap alatt fel lehet húzni egy lvl70-es karit lvl80-ig. És ennek a 103200 xp-nek a szorzók miatt bőven sokkal feljebb van a teteje, ami igazán megdobja, az az hogy hány lvl80-asod van, ami darabonként még +5% ugye. Nekem onnan +25% jön, évfordulóból +10%, Bronze Dragonflight blessing +10+, illetve Cataclysm Timewalking van most, ami küldikre és a harcra ad +50%-ot (!!), No, nekem ez +95% xp, ami így ajdnem 200.000 xp csak az instára, + a mobok.... gondolhatod... úgy megy felfelé az xp csík, mint amikor a játék tölt befelé.
-
ripla
addikt
válasz
Plata #103525 üzenetére
Ha már van 1 darab lvl80-as karaktered, akkor a következő alt kari kap +5% xp-t mindenből, ha kettő 80-as karid van, akkor +10%-ot kap mindenből a következő alt, 3 darab lvl80-as után a negyedik alt már +15% xp-t kap mindenből, és így tovább. Plusz az évfordulós eventet ha megcsinálod az is ad +10% xp-t, úgyhogy szerintem jobban jársz hogyha hagyod a fenébe a küldetéseket és nyomod a timewalking instákat, merthogy az is ad azt hiszem +10% xp-t.
A lényeg, hogy most az évforduló miatt 90 valahány ezer xp-t ad egy kör után, ha nagyobb szintű vagy, akkor 100k felett dobja. Plusz amit odabent gyűjtesz. Plusz a feljebb felsorolt xp százalékok.
1 körből megvan a szint 4/5-e, és egyik sem tart tovább 20-25 percnél.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest