Új hozzászólás Aktív témák

• Peti78

őstag

válasz xPraetoriaNx #73551 üzenetére

Feltéve, ha az ember nem éjszakás, vagy délutános műszakban tolja. Én panda végén csatlakoztam eredetire, a WOD raidelésből teljesen kimaradtam, mert nem tetszett. A legio és a kontentben lévő raidek, dungeonok hangulatosak, ezért két-három hete úgy döntöttem, ismét raidelnem kell. A hétköznapra eső raidekben csak annyi necces, hogy este 11-ig tartanak a kiírás szerint, ezért utána már fekvés van, de az asszony 10-kor legkésőbb úgyis elkezdi rugdosni a gépemet, úgyhogy van idő rákészülni. Persze addig is wowozik...
    Aki nem műszakozik, az hétköznap és hétvégén is tud szakítani 2-3 órát raidre. Egy átlagos wowos hétvégente biztos hogy 4-5 órát a gép előtt tölt. Fel szokott még jönni a raidekre szükséges consumable farmolás mint időfaktor. Egy kis farmolással ömlik a nyakamba a gold, ha nem framolok is összejön annyi, amennyi a raidekre kell.
    (#73552) Viktor77 Én pénteken baszok be, így hétvégén ki tudom magam pihenni. A csajom nem tűrné ha csajoznék, és projektorom van. EGész hétvégén ráérek :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés