Új hozzászólás Aktív témák

• Arnold2

őstag

válasz nonsen5e #65597 üzenetére

És a hónap gamer mártír díját nyerte:

Gertrius

Nyereményed egy újabb kínszenvedő hónap a WoW-ban!!

Tényleg nem értelek titeket. Nagyon régóta itt vagyok a topicban, általában Read only üzemmódban, vagy ha tudok, akkor (több-kevesebb sikerrel) megpróbálok segítő szándékkal fellépni, ha kérdések merülnek fel.
    Igyekeztem a negatív hozzászólásokat elengedni, mert legtöbbször egyáltalán nem vinné előrébb a topicot ha belemennék én is. De amit páran az utóbbi időben itt lehoztok...

Magamból kiindulva: nem fizetek olyanért (akár valódi pénzzel, akár virtuális javakkal), amit nem élvezek, vagy már csak muszájból tennék. Mint ahogy arról többször tanúbizonyságot tettem, nekem még most is bejön a WoW. Most egy kicsit kevésbé, mint mikor nagyon ment a szekér, de feltalálom magam. Ha nem így lenne, akkor hagynám a fenébe és inkább olvasnék egy jó könyvet vagy elmennék egy sörre a cimborákkal.

De mit látok itt: "ez így szar, ez úgy szar", "haldoklik a WoW" (isten tudja mióta), "de azért beloggolok (fizetem a havi díjat) MERT NINCS MÁS(!!!)". Illetve, hogy a mindenkori legújabb kiegészítő a valaha megírt legrosszabb kiegészítő.

Ha egy kicsit beletúrnék a WoW topicokba, fogadni mernék 20 goldba hogy találnék Tőled anno olyan hozzászólást, amivel a rengeteg és unalmas daily-ket szidod akkor, amikor azok voltak a menők.
    És már csak szigorúan szőrszálhasogatásként, gondolom van valahol erről egy kézzelfogható adat: "(a játékosok 95%-a pedig rühellte, tehát nem volt egy túl jó ötlet)"

"Az viszont meglátszik, hogy a játékosok mekkora hányada szavazott most a pénztárcájával arra, hogy ez bizony nem jó dolog."
    Elképzelhetetlenül sem azért mert esetleg a 11 év alatt változtak a játékos szokások és az egyre nagyobb teret hódító MOBA-k valamint az on-line FPS-ek felé mozdultak el az emberek. Amivel így az MMORPG stílus egy szép lassan csökkenő piac lett. Áá, sci-fi. Inkább azért mert a Blizz egyre szarabb kiegészítőket ad ki (benne van az is a pakliban, nem tagadom, de hogy mint FŐ kiváltó ok legyen??)

"Shipyarddal mit lehet játszani? Naponta 10 másodperc alatt elküldesz két hajót"
    Legyen mondjuk 50, mert én odafigyelek arra, hogy minél nagyobb siker %-kal menjen el küldetésre, mert frusztrált amikor sorban süllyedtek el a hajóim. Valamint per pillanat az egyetlen HFC loot forrásom.

Megint szőrszálat hasogatok, de itt most, akkor az összes játékos nevében beszélsz?
    "ennek ellenére szerették az emberek ötszázadjára is megcsinálni az "ölj meg 25 farkast" küldetést? Nem."
    Jómagam ha nem akartam, nem csináltam meg. És igen, akkortájt progress klánban voltam (de nem olyanban, ahol körömtépés jár, ha szerda estig nem vagy valor cap-en) és találtam más forrást valorra.

Elfogadom a véleményed, és természetesen arra költöd időd/pénzed amire Te szeretnéd (az más kérdés, hogy ha olyanra költöd, amit nem szeretsz, majd jössz egy fórumra erről panaszkodni :U ).
    De attól még, hogy Neked valami nem tetszik attól az még nem szar (és visszafele a kicsavart ellenkezője rám is érvényes).
    Csak a véleménynyilvánítás és a fröcsögés között nagy a különbség, szerintem. És lassan kezdek besokallni, hogy az egyik kedvenc topicomban 0-24-ben azt olvasom, hogy a játék szar, mert pár embernek az nem tetszik.
    Holott nem az :)

(#65598) K_mester:
    Lásd feljebb. Amúgy Tanaan "kell" részét le lehet tudni, nagyon max 5 nap alatt és akkor már ready to go vagy raidelésre. A repülés része más kérdés. Az sem kötelező és ha meg lehetett élni egy egész kiegészítőt repülés nélkül, akkor ez után is. Ha meg kell a repülés akkor pedig végre kell hajtani azt, amit kérnek érte.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés