- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Arnold2 #65599 üzenetére
"MERT NINCS MÁS(!!!)". Illetve, hogy a mindenkori legújabb kiegészítő a valaha megírt legrosszabb kiegészítő."
Egyreszt valoban nincs mas ertelmes MMO (Rip GW2) masreszt mindeki tudja, hogy mennyire utalom a MoP kiegeszitot de azt elismerem, hogy sok tekintetben felulmulja a WoD-ot. (FFXIV-rol mar Gertrius sok jot irt mas topic-ban is de nekem inkabb a PvP-s MMO-k jonnek be).A MOBA-s / Online FPS dolog meg nem tiszta. Eleve ha azt nezzuk igenis volt igeny a WoW legujabb kiegeszitore hiszen a WoD eladasi adatok bizony ezt mutatjak. Nem azert leptek le az emberek mert kijott a legujabb BF vagy COD hanem azert mert sokaknak bizony gyengus volt ez a kiegeszito.
Tobbnyire RandomBG-vel utom el az idot de en mondjuk nagyon nem vagyok megelegedve ezzel az Ashran meg Tanaan-al. A havidijat sem gold-bol veszem igy Garrison sem erdekel annyira. Az uj faj modellektol meg vartam annyit, hogy a fegyverek legalabb nem fognak belelogni a karakterek hataba de ez is csak egy nagy hype volt inkabb.
WoD-ban szinte semmi uj nem volt vagy jo (max Garrison de errol megoszlanak a velemenyek).
Legion az amihez nagy remenyeket lehet fuzni mert tenyleg olyan mintha teljesen megujulna a WoW (2?!). -
Viktor77
titán
válasz
Arnold2 #65599 üzenetére
"Legyen mondjuk 50, mert én odafigyelek arra, hogy minél nagyobb siker %-kal menjen el küldetésre..."
A Masterplan összeállítja neked, sőt, a hajókra aggatható felszerelés kezelése is gyerekjáték benne.
Ja, és 90% felett már nem veszthetsz hajót ha nem sikerül a küldetés. -
nonsen5e
veterán
válasz
Arnold2 #65599 üzenetére
A topik címe nem "WoW fan circlejerk", ezért azt hiszem a kritikának is helye lehet itt.
Ha te is ilyen stílusban adod elő magad, akkor én is..
A hónap elvakult fanboy díját nyerte:Arnold2
Egyszerűen a WoW-ról szó a topik, és abba beletartoznak a negatív megnyilvánulások is.
Te látszólag a címben szereplő vonalat (ahogy általában a fansite adminok, topikgazdák, stb... szeretik csinálni) szeretnéd továbbvinni, mindenfajta a játékot (innentől Szent WoW) érintő kritikát nélkülözve.Játszom a játékkal, sosem mondtam azt, hogy az egész egy nagy sz*r, de azokat a részeit amelyek nem tetszenek nem hagyom szó nélkül.
Ha mindenki szó nélkül hagyná a neki nem tetsző részeket, az sem a játékosoknak, sem a Blizzardnak nem tenne jót (ha totálisan, még a mostani állapotoknál is jobban a saját fejük után mennének, nélkülözve mindenfajta visszajelzést, akkor kevesebb előfizetőből, kevesebb pénzük lenne ugye).Én sosem mondtam, hogy nincs más mmorpg (éppen ellenkezőleg). Játsszok a WoW-val (meg más havidíjas mmo-val is..), mert a raideket élvezem, de jelenleg mást nem. Régen mást is élveztem. A raidek miatt továbbra is belogolgatok, de az a klánomban heti 2, időnként 3 raid, és onnantól kifújt a content.
Az nem megoldás, hogy olyan klánba megyek, ahol heti 15 raid van, mert mennyiségre ugyan több lesz, de ugyanazt az egy helyet látogatnám csak orrvérzésig.
71X-720 ilvl gearben mit tudok csinálni Tanaanban, amitől előrébb lesz a karakterem? Bízom benne, hogy ezen valahogy a Legion artifact rendszere majd valahogy segíteni fog.
A Blizzard feladata a mindenkori max. szinthez értelmes mennyiségű és minőségű, lehetőleg változatos tartalmat generálni, nem nekem keresni az "old content"-ből dolgokat, amikkel egyefene elütöm az időt, amíg nem jön a következő patch.A daily questekezt elsősorban nem valor forrásért ütötte az ember, hanem mert a valorból kivehető felszereléseket repuk mögé zárták. A hajamra kenhetem a valorpontomat, ha nem repuzok és nincs mire elkölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest