- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
andko123
tag
off, de sürgős: kellene nekem olyan oldal ahonnan lehet venni 1 hónap gametimeot PayPalről(!!!) mert a blizzard storeban jelenleg nem lehet paypalről venni. Vagy ha esetleg itt valaki lenne olyan kedves, hogy venne nekem egy 1 hónapos gamecardot blizzard storeból, én meg elküldeném neki PayPalon az árát, azt nagyon megköszönném!
-
DieHard
senior tag
válasz
hemaka #47193 üzenetére
Guilddel ott még nem járunk, igazából nem is néztem számokat. Első két raiden voltunk tegnap, de elégy szánalmas volt a dd-m. Többiekhez képest. lock, rugó, dk, akármi. Masterym nem sok van. ez igaz.15.9.
Noxxic, Icy, utolsónak irja.
Askmrobot alapján állitottam össze, mert annyira pro nem vagyok :S -
Telda
addikt
válasz
lapuli #47188 üzenetére
Régen játszottam már rogue-val, hát ha undead vagy ember akkor ott a racial, ha nem, akkor meg trinket.
Vagy a cloak of shadow, bár az nem szed ki belőle, csak ha jó az időzítés, akkor nagy eséllyes immunis leszel rá.Healbacsi: Van saját tapasztalatom, normál véleménynyilvánításért már kaptam instant ban-t, de szerintem hagyjuk is az oldalak "szapulását" valakinek az egyik, valakinek a másik, vagy egyik sem jön be
.
-
DieHard
senior tag
Fire mage-nek mennyi crit kell? 494es ilvl-em van. 31.5 critem . armorral, és buffal. Most álltam ár fire-ra, még nincsen use-olós trinketem. Eléggé nem jól szerepelek a raideken. Crit miatt lenne?
-
Healbacsi
őstag
Nem tudom te miket olvasol, de nem vagy objektiv. Ha valaki olyat ir, ami nem odaillo (akar nem egyezik a szerzok velemenyevel), akkor eloszor kimoderaljak, vagy felhivjak a figyelmet, hogy ezt nem kellene, Ha tovabb eroskodik, akkor jon a ->"privi.hu" megjegyzes, majd 1-2-vel kesobb esetleg a ban.
Tehat ha vki 3-4 kommentbol se ert meg vmit, azzal nem lehet mit kezdeni.
Nekem is moderaltak mar ki kommentet a Blackravensen, utolag abszolut igazuk volt, meg ha akkor nem is igy gondoltam.Hancuekkal ellentetes velemenyt ha valaki normalisan megfogalmazza, akkor ott hagyjak, nem bantjak, mert jo vita indito. Sok cikkel ez is a celjuk, hogy egy "ertelmes" vita alakuljon ki, ami az esetek tobbsegeben sajnos ideje koran elverzik.
-
lapuli
tag
Van valami amivel rugoval le tom szedni a rám tett feart vagy ne is almodjak róla?
-
Lirion
addikt
Ez szerintem is elég visszataszító, ezért nem is olvasom már azt a szart. Önbíráskodó majmok vezetik, hancuval az élen..
Mondjuk wow.hut sem olvasok, de azzal semmi bajom nincs, csak simán nem hiányzik.
Ami érdekel, azt az emo-championről elolvasom, ott könnyű szűrni, mivel minden szinezve van.
-
Panda kieg óta szerintem ez a tendencia már csak rosszabbodik. Személy szerint már nem játszom a Wowval, de a híreket követtem/követem róla. Azóta kénytelen vagyok más forrást választani, mert a kommentelőktől átvették ezt a stílust a szerkesztők is - napellenző fel, egy vélemény van, az szerkesztőké, amúgy meg ha nem Wow, akkor minden szar, mert savanyú a szőlő -.
Wow.hu-nál meg inkább csak a design-nal/ elrendezéssel van baj, egyszerűen képtelen vagyok megbarátkozni vele. (Bocs, Wolvi)
-
-
kenwood
veterán
válasz
Healbacsi #47181 üzenetére
wow.hu-t nem olvasom,de az fsen nagyon-nAGyon sok a retard komment.
van az elitist jerks szabalyzataban egy pont,aminek a megszegese azonnali bant jelent :"4. Whining in any form is forbidden.
Blizzard is not incompetent or stupid and they are not intentionally screwing you over and neither is anyone else. If all you're going to do is complain, don't bother posting."ha ezt a szabalyt bevezetnek az fsen,eltunne a kommentek jelentos hanyada,illetve 1-2 szerkesztotol is meg kellene valniuk.
akarmelyik klaszhoz hozzanyulnak,azonnal jon par okostojas,aki jobban ert a jatekhoz,mint maguk a keszitok.
minden karakter op,amibol neki nincs 90es ,es mind hasznalhatatlan,amivel o akutualisan raidel,vagy arenazik. -
Healbacsi
őstag
En a kommenteloket kicsit maskent latom. A wow.hu kommenteloi barmely komoly hir kapcsan sirnak, elen Delfi fovezerrel, de mondhatnek mas notorius sirot is. A Blackravensen ezzel szemben megfordulnak komolyabb jatekosok is, es a sok siras-rivas kozott megbujik nehany okos komment is.
Szoval annak megitelese, hogy melyik oldal kommentelesi lehetosege a jobb csak izles kerdese. -
válasz
ígyvanferi #47177 üzenetére
És az kizár egy kis poénkodást?
Nem hinném, hogy emiatt jelentenék őket a Blizznél. -
FS-en is általában kimoderálják azokat akik már túlzásba viszik s tény, hogy copy paste az angol szöveg, de előtte azért mindig van egy kis bevezető/összefoglaló a témáról, ami szerintem tök jó, mivel engem pl. sokszor nem érdekel a bő lére eresztett angol szöveg, csak a lényeg.
Plusz ami miatt én jobban bírom az FS-t, hogy elég sűrűn belevisznek valami kis poénkodást, ami bőven a jó ízlés határain belül szokott lenni, emiatt nem annyira szárazak a hírek. -
Teki1986
tag
Hello!
Arathor horda oldalon vagyok hunter, szeretném leváltani mostmár a miningomat egy olyanra ami agility-s bónuszt ad. Kérdés hogy szerintetek melyiket a legolcsóbb felhúzni tekintve hogy nincsenek farmoló karaktereim így mindent AH-ból kell megvennem.
A másikom BS, ezt nem szeretném bántani. -
Telda
addikt
válasz
kenwood #47169 üzenetére
"- 90%-ban mmo championos hirek forditasa,ami megtalalhato a frostshockon is"
Legakább Ők veszik a fáradtásgot és lefordítják, nem csak szimpla ctrl+c ctrl-v mint a fo*sok.
Illetve az oda látogató társaság is jóval kultúráltabb, amit a másikról nem igazán lehet elmondani. -
Wolverine
félisten
válasz
kenwood #47169 üzenetére
1. A wow.hu egy rövidítés, amit 2005 óta használnak a legtöbben a worldofwarcraft.hu helyett, és nem valós domain.
2. 4 skinnel érhető el a site jelenleg, 2 sötét, 2 meg világos. Lehet válogatni.
3. A Kék tenger rovat ugyanúgy a blue posztokat foglalja össze, mint sok MMO-Championos hír - nem tőlük fordítunk, hanem ugyanabból a forrásból dolgozunk - más-más eredménnyel. Az egyéni munka nem lrossz gondolat, de Faceless nem játszik, saját élményekre nem alapozhat; én meg közismerten láma vagyok, és ezért nem akarok tanácsokat osztogatni end-game téren. Annak meg semmi értelme, hogy lefordítsuk a Noxxic/Icy Veins/Elitist jerks guide-okat, amik folyamatosan változnak, viszont rengeteg meg nem térülő plusz munkát jelentene.
Emlékeim szerint a FS nem fordít, hanem copypaste-eli az angol szöveget. Ez lényeges különbséget jelent szerintem.
4. Ez nem reklám, egyszerűen érdekel a dolog, hogy miért nem olvas minket, aki játszik. Az perfekt válasz, hogy azért, mert angolul olvas híreket - nekik egyszerű copypaste átvenni azt, amit nekünk fordítani kell 1-2 órás munkával (mivel nem kapjuk meg előre az infókat a Blizzardtól, hogy ne késsünk).
szerk: egyébként az oldal nem az enyém, én csak fórumadmin vagyok és egy-két hírt írok néha. -
kenwood
veterán
válasz
Wolverine #47153 üzenetére
1: a wow.hu egy ures oldal
2: a http://www.worldofwarcraft.hu/ hibai :- 90%-ban mmo championos hirek forditasa,ami megtalalhato a frostshockon is.
- szinte semmi web 2,kozossegi jellege nincs az oldalnak
- sztem a fekete hatter miatt nagy rossz a design,de ez egyeni velemeny,kinezetre a frostshock is ugyanolyan (fos)
- lasd elso pont : egy kis sajat,egyeni melo kellene ,ha egy jo peldat szeretnel,akkor ott az icy-veins.com.
az egy valoban hasznos,infokkal teli oldal.a het videoja es 1-2 lore forditasa nagyon karcsu plusz az mmo champ forditasok melle.3: tul gyakran reklamozod (neha ilyen indirekt modon,mint ez a kerdes) a siteodat ebben a topicban.
-
-
-
Wolverine
félisten
És? Az egyetlen városállam volt, még ha a Horde letarolta Southern Barrensben is a kapcsolódó erődöket Fort Triumphtól Northwatch Holdig. Ráadásul Jaina túlélte, és bepöccent. Csakhogy az Alliance többi része egységesebb, mint a WoW indulása óta bármikor: a gnómok összeszedték magukat, a night elfek aktívak, a draeneiok megjavították Exodart és teljes erejükkel támogatják a pandariai hadjáratot, a törpék ellentétei 300 éve nem szorultak ennyire a háttérbe, és Varian összefogja az egészet. Lásd még a Wolfheart című könyvet, amiből kiderül, hogy Ashenvale-ben mindent bebukott Garrosh: a night elfek worgen erősítéssel a partba gyalulták Zoram'gart, visszafoglalták a játékban hordássá vált Silverwing Refuge-t és épp ostromolják Splintertree Postot is.
A Hordán belül meg polgárháború kezdődik. Lor'themar és Vol'jin nyíltan Garrosh ellen fordult, Sylvanas ugyan nem tette meg, de bármikor hátba szúrná Garrosht, és Baine is Vol'jinnal tart, mihelyt kihozta az utolsó taurent is Orgrimmarból... vagyis Garroshnak maradnak az orkok - mínusz azok, akik Thrallt követik -, és a goblinok, akik zsoldosként oda állnak, ahol nagyobb a profit. Bár Gazlowe Ratchetben tett már ingyen szívességet Baine-nek nem túl régen...
Még valami. Nemcsak Eastern Kingdoms déli része tartozik az Alliance-hoz: az északi oldalon ott van Aerie Peak és a Wildhammer törpék, valamint elfeledkezel arról, hogy Kalimdor északi részén a night elfekhez semmivel sincs közelebb Garrosh, mint korábban: Teldrassil, Darkshore és Felwood is a kaldoreieké, plusz Ashenvale-ből is kitakarították gyakorlatilag a Hordát.
Ráadásul megfeledkezel azokról a területekről, amelyeket eddig nem említettünk, és egyértelműen nem hordás területek: Silithus, Un'goro, Gadgetzan, Thousand Needles, Desolace... Stonetalon még harctér, ez igaz, de Feralasban is inkább a night elfek vannak otthon. Plusz Western Plaguelands és Eastern Plaguelands sem Sylvanasé, hanem inkább a semleges Argent Crusade ellenőrzi Tirionnal az élen. Márpedig Tirionnal háborút kezdeni nem okos dolog. -
tskó
tag
válasz
Arnold2 #47133 üzenetére
Igen a horda területe. Egyébként elvakult vagy és ennyi.
"A készítők megpróbálnak mind a két fél kedvére tenni, de ha félreteszem az ally fanboyságom, te meg a hordásat, akkor objektíven is látható, hogy a horda még sosem volt ilyen szar helyzetben, "
Theramore-ról hallotál? Csak úgy kérdem...
-
ígyvanferi
addikt
válasz
andko123 #47158 üzenetére
Lefogadom, hogy 1-2 éve még ő is a sok ... 10 éves kis ... közé tartozott a ragnán. Sőt azt is lefogadom, hogy amikor kezdett wow-ozni, egy darab külföldi nagy site-ot sem ismert, ellenben a wow.hu fórumán sírt, hogy leütik a pókok az erdőben, ez vajon miért van, miközben egy rohadtnagy lándzsa van a kezében.
Nem szívlelem az ilyen arrogáns p.csöket. Egyébként a magyar wow-os közösség gerincét ilyenek alkotják sajnos. -
Arnold2
őstag
válasz
andko123 #47158 üzenetére
Uh ez azért igen erős. Míg nem ment ennyire jól az angol én olvastam a WoW.hu-t és már akkor is hibátlan volt a fordítás.
S az, hogy hogyan függ össze Ragna Vér István populációja és a WoW.hu patch notes fordítása még nekem sem tisztaNa de ő tudja, nem akarok én kötekedni
-
Khelben
nagyúr
Kezdőknek melyik pandás raidet ajánljátok? Melyik a legkönnyebb? (10m normal)
-
andko123
tag
válasz
Wolverine #47153 üzenetére
Megkérdeztem, 14 onlineból 11 játszott, abból 7 azt írta hogy nem, a maradék 4 nem válaszolt. Azok nagy része(6 mondta, 1 tartózkodott) azt válaszolta, hogy simán nagyobb oldalakról, jobb közösséggel rendelkező oldalakról tudják meg az infókat, mert hamarabb fent vannak az infók, ráadásul angolul, ami sokkal jobb szerintük, és szerintem is. Volt aki elég keményen fejtette ki a véleményét wow.hu-ról, idézem "Nem fogok rosszul lefordított patch notesokat és híreket olvasni hülyéktől(itt erősebb szót használt...), náluk már csak a magyar community a jobb, a sok ......... 10 éves kis .......... akik a wow.hu communityt alkotják. Szerinted mégis miért nem vagyok Ragnán, vagy akármi más popular magyar lakta szerveren?". Hát, ezek voltak a reakciók. Egyébként én se olvasom, hamarabb megkapom az infokat máshonnan, és nem is szeretem a lefordított híreket, de azért nincs bajom az oldallal
-
andko123
tag
válasz
adamkaa777 #47156 üzenetére
Volt egy csomó, de már mind javítva van kb., egyébként ha van pár haverod akiknek van fölös idejük, úgy 6-8 óra, akkor Sha of Anger körüli kis shakat ölve groupban sok XP-t kapsz, illetve van(volt...?) még pár hely ahol így groupban gyorsan lehetett fejlődni mert a mobok spawn rateje nagyon kicsi volt és aránytalanul sok xp-t adtak, viszont nem tudom hogy a Sha-n kívül van-e még ilyen-
-
andko123
tag
válasz
adamkaa777 #47154 üzenetére
Hát, mivel már kb. mindent kijavítottak launch óta, így nem nagyon. Viszont van valami cookingos hülyeség, viszont az 10k goldba kerül... Questelj, LFG-zz, élvezd ki! Ha meg mindenképpen sietni akarsz mint az állat, akkor ne aludj.
-
adamkaa777
senior tag
Hali nem tudok valami gyors lv85-lv90 leveling guidet ?
-
Wolverine
félisten
Tényleg, féloff: megkérhetnék mindenkit, hogy kérdezzen körbe a guildjában, hányan olvassák a wow.hu-t és hányan nem? Az is érdekelne a "nem"-et válaszolóknál, hogy miért nem...
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #47150 üzenetére
Szerepel a legfrissebb, 5.3-as hírekben, de még nem annyira elterjedt információ.
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #47147 üzenetére
Ez nem az alap Krasarang-questchain, hanem az 5.1-ben érkezett.
#47146: az megvan, hogy az 5.3-as patch címe Escalation lesz?
Az új frakció nevét meg le sem írom, akkora spoiler...
-
Arnold2
őstag
válasz
Wolverine #47144 üzenetére
Ahaaaam. Na ezt nem tudtam. Csak fel kellene már húzni azt a pandát horda oldalon, hogy megnézzem mi fán is terem ez a Lor'themar.
Na már ő is összerúgta a port naranccsal?! Ott mi volt a gáz?
Amúgy így akarják megalapozni a Garrosh elleni raid horda oldalát? Mert hogy az ally már most küldené a Megasztárba zsűritagnak az tuti, de gondolom a másik oldalról ez nem ennyire triviális. -
Beri
addikt
válasz
H.O.D. #47140 üzenetére
Arra mennyi esély ban amúhy, hogy ratedre talál az ember csapatot?
Szerver és battlegroup függő. A ragnaros egy vicc ilyen szempontból, random nulla mmr-es teamek rohannak bele a késbe folyamatosan. Azon a szerveren egy kezemen meg tudom számolni a 2.2+ leadereket. A stromscale ilyen szempontból kategóriákkal jobb. Több ember, több team, nagyobb a pvp-sek aránya.Gondolom, ott az összeszokottság a lányeg, nem csak úgy az utcáról jön össze a csapat.
Minden leadernek más a dilije. Az általános az, hogy van egy keménymag, amelyik fel akar menni és hajlandó rá időt is áldozni, aztán amilyen karakter hiányzik, azt kipótolják a guildből/tradechatről. Igen, /2-n hirdetnek mindenféle CR-rel, nullától 2.2-2.4-ig akár. -
Wolverine
félisten
-
Arnold2
őstag
válasz
Wolverine #47141 üzenetére
Vadászkutya legyek, de ezekről én lemaradtam. Hol, mikor? Vagy ezeket csak horde only lehet megtapasztalni?
Vagy nagyon csúnyán lemaradtam róla és elklikkelgettem?Tényleg érdekel ám, bejövős a WoW lore.
(Akkor ez volt az a kis szeretet amiről beszéltek neki).
Amúgy most hogy így belegondolok, az atomot Dzsejnára a Sunreaverek dobták. Hmm
-
H.O.D.
senior tag
válasz
Arnold2 #47138 üzenetére
Szerintem random, nem nagyon van lehetőségem RBG-re menni, illetve arénázni sem. Akkor marad a disc, mert eddig shadow / holy ágon tevékenykedtem, legalább most ezt is kipróbálom.
Arra mennyi esély ban amúhy, hogy ratedre talál az ember csapatot? Gondolom, ott az összeszokottság a lányeg, nem csak úgy az utcáról jön össze a csapat.
-
andko123
tag
válasz
ExPeacer91 #47132 üzenetére
Hát alap ore shufflet csinálom, néha egy kis extram inkább az lenne benne a lényeg hogy bizonyos addonokkal mennyi + goldot lehet keresni.
Egyébként tegnap eszméletlen, 10k(!) goldot szedtem össze, úgy hogy mellé toltam egy LFR-t, instát, és pár BG-t.
Meg is ünnepeltem azzal, hogy gyártottam magamnak egy Sapphire Panthert, imádom ezeket a panthereket, hihetetlen szépek, kivéve a legdrágább, a fekete...
-
H.O.D.
senior tag
Sziasztok,
Most kezdem el a priestemet felránvigálni 85-ről. A questeléstől már herótom van, nincs kedven negyedszer is végignyomni a kezdőterületet, ergo PvP-re mennék inkább. Melyik ágat célszerű választani? Főleg disc, meg shadow priesteket láttam, gondolom ezek az opciók.
-
Arnold2
őstag
válasz
ígyvanferi #47134 üzenetére
Állítólag kap majd valami szeretetet a jövőben (a draeneiekkel egyetemben) mert nagyon nem lehet tudni róluk semmit (kivétel a könyvek ugye) a játékban.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Arnold2 #47133 üzenetére
"...és nem Dalaran legmagasabb tornáyból játszik Svájcot"
Lor'themarról fogalmam sem volt ki (persze kilogikáztam a felsorolásból, de na...), ami annál is inkább szomorú, mert blood elf a mainem, egyúttal az első karakterem, de kb. 5 éve jártam utoljára Silvermoon City-ben, most meg pár hónapja nem játszom.
-
Arnold2
őstag
Aham. Tehát ebből következik, hogy az ÖSSZES többi a horda területe. /facepalm
És akkor most abba tényleg bele se menjünk, hogy az Alliance tényleg egy szövetség, a másik oldalon az úgy nevezett horda egy lazán már már csak megszokásból együtt maradt banda.
Sylvanas - Ott veri át Garrosh-t ahol tudja. Temetőkbe járt sírt rabolni hogy a kis undead populációt valahogy növelje.
Baine Bloodhoof - Na ő valóban ér valamit, csak eléggé tejfeles szájú még ahhoz hogy sokat nyomjon a latba. Nem tudom hogy alakul majd a WoW történelme, de őt el tudnám képzelni a horda élén, már ha lesz még hordaJa, azt ugye nem írtam, hogy szeretett faterját épp Garrosh ölte meg?
Lor'themar Theron - ... Annyira nincs jelen sehol, hogy meg kellett néznem a nevét wowheaden.
Vol'jin - Na ő a másik aki még talán ér valamit, de a Dagger in the Dark scenárióban történtek után szerintem ő sem az a kifejezett pártkatona.
Garrosh - Remélem le sem kell írnom, hogy hány sebből vérzik már szegény 'Narancs'....Szigorúan lore szerint ennél szarabb helyzetben a horda már nagyon nem lehetne. Az hogy együtt van még a bagázs annak köszönhető, hogy nem lehet őket egy huszárvágással a Dunába dózerólni, mert még Obi Van Kenobi és megérezné azt a sok "lore Vér István" felhördülését ama bizonyos messzi messzi galaxisban.
A készítők megpróbálnak mind a két fél kedvére tenni, de ha félreteszem az ally fanboyságom, te meg a hordásat, akkor objektíven is látható, hogy a horda még sosem volt ilyen szar helyzetben, az ally meg ilyen jó erőben (főleg miután Jaina-nak is megjött vére az esze és nem Dalaran legmagasabb tornáyból játszik Svájcot).
-
ExPeacer91
csendes tag
Üdv!
Arathor Alliance oldalról kérhetnék egy kis infót? Mennyien vannak, milyen a hozzáállásuk a dolgokhoz, pugok, stb mennek?
Köszönöm!andko123
Gyártod a neckeket és vendorozod? Engem mindenféleképp érdekel, ha valami összetettebb -
tskó
tag
Hát valamennyi nadrág encsantot el lehet adni, illetve a bonusz köpeny encsák kb a jade sipirit/dancig still szintjén vannak. Heti egy nagy táskát tudsz csinálni ami 3-4k-ért elmegy, +3 mount. Viszont sokkal olcsóbb húzni, mint a jc-t és kifogyhatatlan alapanyagod lesz a enhantinghoz, ami egy aranybánya.
-
Grampy
aktív tag
Köszönöm a segítséget! Közben elindítottam a Launchert, végzi a dolgát.
-
etooo
senior tag
-
Lirion
addikt
válasz
Grampy #47127 üzenetére
A trialt az account management oldalon tudod aktíválni, arra pedig esélyed sincs, hogy mop trialt aktíválj, ha csak LK-ig van meg a játék. A klienset 5.2-re fogja frissíteni természetesen, de a mop-os tartalmakat nem fogod elérni és csak 80,999999 szintig tudsz fejlődni.
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg jegelve van az accountom, Cataclysm előtt abbahagytam, de kipróbálnám a 10 napos Cataclysm trialt. Mit kell tennem, hogy ne MoP legyen belőle? Alap+BC+WotLK-t fenn van, 3.5-ig van patch-elve. Launchert ha elindítom, mit fog feltenni?
-
andko123
tag
Érdekelne valakit egy JC+Encha gold making videó? Mert én akárhogy kerestem, nem találtam rendeset(!), vagy max még MoP launchit, és én most 400 gold investtel(Ghost Iron Ore) csináltam 6,2k-t, és még nincs vége a napnak.
-
tskó
tag
válasz
Arnold2 #47069 üzenetére
"Amúgy picit ironikus, hogy a játék történetében a nagy, erős és összetartó Alliance gyakorlatilag simán el tudná gyepálni a hordát, főleg az 5.2-ben történtek után, de gyakorlatban zsinórban bukja a BGket"
Ez hogy jött le neked? Gyakorlatilag az Easter kingdom déli része mondható allis felségterületnek.
A pvp-beli különbségnek két oka is van. A horda fajoknak jobb racial-jaik vannak, a másik ok pedig az, elso ok miatt általában a kezdők vannak az alliban vagy akiket nem zavar ha buknak
-
Arnold2
őstag
válasz
hemaka #47118 üzenetére
Én meg átmentem egy PvE szerverre. Abszolút nincs semmilyen PvP mentalitásom, így minek szívassam magam fölöslegesen (főleg olyan abszolút esélytelen szitukban pl, mikor rajtam volt 5 mob, azt ő úgy gondolta, hogy biztosra megy.. na mindegy).
Akkor a klán miatt kénytelen voltam maradni, de ahogy azt már nem kötött, "menekültem" is Arathorra. Így most már csak azon mérgelődöm (már ha egyáltalán), ha előttem tagelli be a mobot. -
Arnold2
őstag
válasz
kenwood #47116 üzenetére
Nem voltak azok sem feltétlen PvP gearben. Többnyire egy helyen dailyztünk és úgy gondolta milyen király 3* egymás után engem megtalálni. Ekkor kilogoltam, és az akkor viszonylag jól PvE gearelt DK-mal elkaptam. Legtöbbször sikerült elkalapálni és "visszaadni a szívességet" (már ha nem tolt egy Vanisht és jobbra el), de volt ám pár über mensch is, aki a DKmon is kifogott. Ennyi.
-
andko123
tag
Most húztam fel enchat a JC mellé, és hihetetlen pénzt lehet vele szakítani, egy auctionator, auctioneer segítségével. Először is disenchant profitos itemeket vettem, majd Ghost iron ore prospect -> kék gemek mennek cut gemnek, zöldek nyakláncnak/gyűrűnek -> disenchant. Ezt megcsináltam kb. 400G-nyi ghost iron oreból, ezeket mind eladtam, és tegnap bejött csak ezekből 4500 g
Abból lejön a mat, az még 4100. eddig örültem ha mining/JC-vel egy nap csináltam 1k-t
-
Arnold2
őstag
válasz
lapuli #47112 üzenetére
Ó nem ítélkezem én, tőlem azzal játszol amivel legjobban szeretsz
Anno, nagyon régen mikor elkezdtem WoW-os pályafutásom, akkor azt balga módon PvP szerveren kezdtem (warlockom van). Ott, akkor egy olyan egészséges utálatot fejlesztettem ki a rugók iránt a sorozatos gankelések miatt, hogy az azóta is kitart (lassan két éve vagyok már PvE szerveren és még mindig
). A néhai STV-ben főleg, mikor az még egy volt és szent
De igazából bárhol ott lapultak és vártak rám, 5 gankelésből 4 rugó volt. Anno csak azért húztam fel 85-re a DK-t, hogy vissza-gankeljem, de ugye DK ellen már nem volt akkora az arcuk anno
És azóta is tartom, hogy a WoW szebb és naposabb lenne, sőt még több loot is esne az LFR-ben ha nem lennének rugók
-
lapuli
tag
válasz
Arnold2 #47110 üzenetére
Azért szeretem a rugot mert mikor megvettem felé éve vele kezdtem el és valahogy nem is akarok más kasztot mert legalább megtanulok 20 gombot nyomni egyszerre igaz utánna olvastam hogy mennyien utalják ráadásul vér elf a másik akit utalnak :-)
Lirion : köszi a tanácsokat ez elején tényleg stélből megyek nem vanisből
-
Lirion
addikt
válasz
lapuli #47108 üzenetére
Csata kezdetén minek vanishelsz? Maradj stealthben és indíts onnan. Rupture gyakorlatilag fölösleges, ha nagyon pro vagy, ad 1-2% dps pluszt, de ha kicsit hibázik a rotád, akkor 1-2% minuszt inkább. Ambush után 2 cp-vel már mehet egyből az snd és elsődleges prioritással kell fenn tartani és inkább eltolni egy akár 2 cp-s snd-t, mint megvárni, hogy lejárjon és 5 ponttal újra rakni.
Revealing strike előtt energy pool, 40 energyvel fölösleges eltolni, mert akkor nem tudsz utána rögtön ss-t nyomogatni. A legjobb 80-90 energynél eltolni és elég akkor frissíteni vagy újra rakni, mielőtt ss-t vagy evist tolnál, de akkor mindenképpen.
KS mindig legyen cd-n, insight buffra max akkor érdemes várni, ha már csak 1-2 ss van a következő szintig.
AR és SB mehet egyszerre, én egy makrora raktam őket, ugyanannyi a cd-je mindkettőnek és nagyon jól erősítik egymást. -
Arnold2
őstag
válasz
lapuli #47108 üzenetére
Abszolút nem értek a rugókhoz (sőt a "Távolítsuk el a rogue classt a WoW-ból" oszlopos tagja vagyok
), de ez a leírás szerintem egész részletes, ha már láttad akkor bocs: [link]
Oldalsó menüben lehet még egyéb okosságot találni, úgy mint ajánlott talentek, reforge meg ilyesmi.
-
kenwood
veterán
van.
adott content low lvl cuccai (pl 79-84ig) sokkal kevesebb portadnak,mint a maxos.
a kicsi altalaban ad 1 vagy 2 dustot es 1-2 kicsi essencet,mig a maxos 5ot is dobhat es nagy essencet (erre jon meg ra a guildes proc,ha megvan a guild perk)
nagyon nem mindegy.
farmolas mellett a masik opcio az,ha talalsz olyan kraftos (tailor,lw,bs ,esetleg jc gyuruk) alapanyagot ami olcso.
legyartod,gyartatod vkivel a cuccat,majd azt diesenchant."Meg mostanság mitől olyan felkapott az Inscription szakma?"
ez meg milyen kerdes ?
lattal valami kimutatast,amiben az inscription szakma megelozi a tobbit?
vagy csak 20 ismerosodbol kozel 10 inscriptionos es ezt mar reprezentativnak tekinted?kb. annyi ertelme a kerdesnek,mint annak,hogy "miert van sok pala ? "
-----
55 ezernél nem tudok többet kihozni a végére ilvl 486 valamit kihagyokprobald meg assan.
en 485-ben 80-90kt tolok raid finderen -
lapuli
tag
Lenne kérdésem rugó profikhoz akik combatosak is sebzesnoveles miatt amit használók: vanish+ambush 5 pont repture 5 pont slice 5 pont eviscerate aztán killing spree 5 pont feltöltés amelyiknek letelt az ideje visszarak aztán adrenalin rush meg ha kell shadow blades minden visszarak plussz egy restless blade aztán elölről vanisshel persze csak raidben de valahogy 55 ezernél nem tudok többet kihozni a végére ilvl 486 valamit kihagyok vagy min kéne változtatni ? Oldalakat néztem de csak alapokat írnak le. Az ütés sinister strike meg néha revealing strike 20 mpnkent.
-
válasz
Wolverine #47102 üzenetére
Tényleg azt kérdezni is akartam, hogy a normal meg a heroic dropok DE-je között nincs számottevő különbség? Jobban jön ki ha normalt farmolja az ember?
Meg mostanság mitől olyan felkapott az Inscription szakma?
Elvileg jól lehet vele keresni, de azt leszámítva melyik éri meg jobban, az Inscription vagy az Alchemy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Filmvilág
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest