- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
sztivo #100538 üzenetére
Nézd én nem vagyok hc játékos,a játékban a szórakozást keresem,ez nekem a random insta és a Timewalkingozás.
Próbáltam ezt hordában is tolni,de az minden csak nem jó.
Amíg allis karikkal egy nap akár 20 Tw instát le tolok gond nélkül addig hordás karival max 1-5 insta,volt olyan hogy egy sem jött össze.
BfA és suttyóland kiegben sokszor próbáltam hordázni,van vagy 10 hordás karim arathoron,de mindig ugyanaz lett,a küldizés ok,insta az kudarc.
Már sima classic random instában gubanc van de egy bonyolultabb TW insta az esélytelen hordában.Plusz hordában a hangulat is gázabb,ott a legtöbb instában az volt a baj hogy túl nagy volt egy két süketnek az ego-ja és összevesztek.
Én sosem állok le veszekedni senkivel,mert nem látom értelmét,ha magyar köt belém,azt meg megszivatom azzal hogy lengyelül kezdek neki írni és akkor le kop.
Zandalari troll karit szerettem,meg a vulpera is fun,plusz blood elf csaj karik is be jöttek,de az ami horda random instában ment,az nekem nem hiányzott.
Hordával TW instába menni olyan mint STO-ban battle of korfez-re menni randommal.
Úgysem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest