Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Plata
félisten
válasz

sztivo

üzenetére
						Nézd én nem vagyok hc játékos,a játékban a szórakozást keresem,ez nekem a random insta és a Timewalkingozás.
Próbáltam ezt hordában is tolni,de az minden csak nem jó.
Amíg allis karikkal egy nap akár 20 Tw instát le tolok gond nélkül addig hordás karival max 1-5 insta,volt olyan hogy egy sem jött össze.
BfA és suttyóland kiegben sokszor próbáltam hordázni,van vagy 10 hordás karim arathoron,de mindig ugyanaz lett,a küldizés ok,insta az kudarc.
Már sima classic random instában gubanc van de egy bonyolultabb TW insta az esélytelen hordában.Plusz hordában a hangulat is gázabb,ott a legtöbb instában az volt a baj hogy túl nagy volt egy két süketnek az ego-ja és összevesztek.
Én sosem állok le veszekedni senkivel,mert nem látom értelmét,ha magyar köt belém,azt meg megszivatom azzal hogy lengyelül kezdek neki írni és akkor le kop.

Zandalari troll karit szerettem,meg a vulpera is fun,plusz blood elf csaj karik is be jöttek,de az ami horda random instában ment,az nekem nem hiányzott.
Hordával TW instába menni olyan mint STO-ban battle of korfez-re menni randommal.

Úgysem sikerül. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
 - LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
 - Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest