Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz sztivo #100538 üzenetére

Nézd én nem vagyok hc játékos,a játékban a szórakozást keresem,ez nekem a random insta és a Timewalkingozás.
    Próbáltam ezt hordában is tolni,de az minden csak nem jó.
    Amíg allis karikkal egy nap akár 20 Tw instát le tolok gond nélkül addig hordás karival max 1-5 insta,volt olyan hogy egy sem jött össze.
    BfA és suttyóland kiegben sokszor próbáltam hordázni,van vagy 10 hordás karim arathoron,de mindig ugyanaz lett,a küldizés ok,insta az kudarc.
    Már sima classic random instában gubanc van de egy bonyolultabb TW insta az esélytelen hordában.Plusz hordában a hangulat is gázabb,ott a legtöbb instában az volt a baj hogy túl nagy volt egy két süketnek az ego-ja és összevesztek.
    Én sosem állok le veszekedni senkivel,mert nem látom értelmét,ha magyar köt belém,azt meg megszivatom azzal hogy lengyelül kezdek neki írni és akkor le kop. :D
    Zandalari troll karit szerettem,meg a vulpera is fun,plusz blood elf csaj karik is be jöttek,de az ami horda random instában ment,az nekem nem hiányzott.
    Hordával TW instába menni olyan mint STO-ban battle of korfez-re menni randommal. :K
    Úgysem sikerül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés