Új hozzászólás Aktív témák

• Ergo_Proxy

tag

Sziasztok, én két hete vettem meg a játékot, napi szinten játszok vele, gondoltam leírom a véleményem, ha valaki azért nézne fel ide, hogy milyen a játék :)
    Az elején úgy voltam vele, hogy ellötyögök vele néha egy egy órára, aztán teljesen beszívott, nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog, a fegyverek, a karakter, és járművek testreszabhatósága egészen bámulatos, nekem ez is sokat hozzá tesz. A játékmenetet is nagyon élvezhető, tetszik, hogy párban kell foglalni a pontokat, ez egy kicsit jobban megfűszerezi a taktikázást. A másik nagy pozitívum, hogy nincs megkötve a kezünk arra vonatkozóan, hogy milyen fegyver összeállításban megyünk, de az önsúlyunkra hatással van, ha megpakoljuk magunkat lassabban tudunk csak futni. DE, azért itt változtatnék valamin, bekéne vezetni a staminát, mert az a helyzet, hogy ha valaki bemegy a legnehezebb páncélzatban, két nagy fegyverrel, csak annyi hátránya lesz, hogy valamivel lassabban fut, ez egyszerűen nem elég, vagy szinte csak kocogni tudjon, vagy legyen stamina és az fogyjon el sokkal hamarabb. Néztem egy streamert múltkor aki a sniper puska mellé egy lightmachinegunt szokott vinni, és azért ez így nem nagyon fair szerintem.
    Optimalizációval nekem nincs gondom (I5 7500, 16gb ddr4, GTX 1060 6GB), nem is állítottam a grafikán, azon hagytam amire belépéskor rakta a játék, szépen fut. Bugok vannak, érdekesek, viccesek, és bosszantóak is, de azért megbocsáthatóak, a karakter animációkon is lehetne csiszolni még, vannak nyersnek tűnő dolgok. Ami engem a legjobban idegesít, pedig egy apróság, hogy a customization menüben, nincs előnézete a dolgoknak, ha valamire ráklikkelsz akkor azt megvetted...
    Szerintem ez egy nagyon élvezetes játék, az early access csiszolatlanságain így én könnyen túllépek, lehet ez valakit jobban idegesít, és mivel nagy haditechnika buzi vagyok lehet elfogult is vagyok, de én könnyű szívvel ajánlom mindenkinek akit érdekel, az ára is baráti.

Új hozzászólás Aktív témák