- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ergo_Proxy
tag
Sziasztok, én két hete vettem meg a játékot, napi szinten játszok vele, gondoltam leírom a véleményem, ha valaki azért nézne fel ide, hogy milyen a játék

Az elején úgy voltam vele, hogy ellötyögök vele néha egy egy órára, aztán teljesen beszívott, nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog, a fegyverek, a karakter, és járművek testreszabhatósága egészen bámulatos, nekem ez is sokat hozzá tesz. A játékmenetet is nagyon élvezhető, tetszik, hogy párban kell foglalni a pontokat, ez egy kicsit jobban megfűszerezi a taktikázást. A másik nagy pozitívum, hogy nincs megkötve a kezünk arra vonatkozóan, hogy milyen fegyver összeállításban megyünk, de az önsúlyunkra hatással van, ha megpakoljuk magunkat lassabban tudunk csak futni. DE, azért itt változtatnék valamin, bekéne vezetni a staminát, mert az a helyzet, hogy ha valaki bemegy a legnehezebb páncélzatban, két nagy fegyverrel, csak annyi hátránya lesz, hogy valamivel lassabban fut, ez egyszerűen nem elég, vagy szinte csak kocogni tudjon, vagy legyen stamina és az fogyjon el sokkal hamarabb. Néztem egy streamert múltkor aki a sniper puska mellé egy lightmachinegunt szokott vinni, és azért ez így nem nagyon fair szerintem.
Optimalizációval nekem nincs gondom (I5 7500, 16gb ddr4, GTX 1060 6GB), nem is állítottam a grafikán, azon hagytam amire belépéskor rakta a játék, szépen fut. Bugok vannak, érdekesek, viccesek, és bosszantóak is, de azért megbocsáthatóak, a karakter animációkon is lehetne csiszolni még, vannak nyersnek tűnő dolgok. Ami engem a legjobban idegesít, pedig egy apróság, hogy a customization menüben, nincs előnézete a dolgoknak, ha valamire ráklikkelsz akkor azt megvetted...
Szerintem ez egy nagyon élvezetes játék, az early access csiszolatlanságain így én könnyen túllépek, lehet ez valakit jobban idegesít, és mivel nagy haditechnika buzi vagyok lehet elfogult is vagyok, de én könnyű szívvel ajánlom mindenkinek akit érdekel, az ára is baráti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest