Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1997) proof88


proof88
addikt

kicsit nyers levél, nem WTCC hanem Lotus Ladies, ezért offba is teszem ... gondolom mindenki tudja melyik esetről van szó :D

Nyílt levél Zsókának!

Kedves Zsóka!

Gál Szabolcs vagyok,12 évet autóversenyeztem, voltam magyar bajnok (Astra), Wéber Gabival és Norbival (Clio, Seat kupa) együtt nőttünk fel a versenypályákon hatalmas csatákban. Versenyzőtársaim és magam nevében kikérjük magunknak, hogy úgy nyilatkozol, mint egy autóversenyző. Amit láttunk téma nálunk a fórumokon és egyáltalán nem nevetgélünk, mint Te! Nem véletlenül vették el a licencedet! Amióta az eszemet tudom senkinek nem vették el a licencét!!! Olyan fokú ön és közveszélyes dolgot csináltál, mely megbocsáthatatlan, különös tekintettel arra, ahogy az esemény után teszel nyilatkozatokat, melyekben csak ráerősítesz arra, hogy ehhez a sporthoz annyi közöd van, mint bányalónak az epsoni derbihez!. Sajnos (lehet celebségedből adódó ostoba gőg okán) fel sem fogod mit műveltél! Levelemet azért írom meg, hogy tudd, mint gyorsasági autóversenyzők mélységesen megvetünk, különösen az eset után tett ostoba és dilettáns nyilatkozataid hallatán.Tudom, azt elismerni, hogy hülye voltam, nem tudok rendesen vezetni, bocsánatot kérek mindenkitől, ez egy magadfajta celebnél egyenlő az istenkáromlással, hiszen Ti az emberek feletti félistennek hiszitek magatokat!
Tiltakozunk, hogy autóversenyzőnek nevezed magad, mert ez ránk nézve súlyos sértés, bár elhallgatva hozzá nem értő, tudatlan nyilatkozataidat, az a baj (és ez a legnagyobb baj), hogy fel sem fogod, hogy GYILKOSSÁGOT kíséreltél meg! Ezt hívják gondatlan emberölési kísérletnek, hiszen egy felkészült autóversenyző ilyet sehol semmilyen körülmények között nem tesz!
Zárszóm Zsóka csak annyi, hogy ha legközelebb azt hallod, hogy védekezz Zsóka védekezz, akkor húzzatok inkább gumit vagy nyeld le!

ui: ne próbáld megmagyarázni, mert neked ez nem fog menni...

Ti mit gondoltok az esetről? Egyáltalán valami nyilatkozatot olvastatok a csajszitól, hogy hogyan is történt az a borulásos baleset? Mert ugye láttunk amit láttunk, de mégis ez miért történt így, mit akart vagy mit nézett ...

Ha valaki nem lenne képben, van ez a Lotus Ladies Kupa, ahol magyar celeb nők versenyeznek (bár pl Bús Edina nem olyan celeb, viszont elég gyors, a leggyorsabb a mezőnyben, de pl a Zengőnél és a Class FM-nél dolgozó Kőváry Anett is megy benne, igaz ő lassan), tavaly indult, és mostani WTCC-s hétvégén a szombati versenyen volt egy durva baleset a célegyenes végén.

Külső videó

Belső kamerás videó

Vagy inkább ne beszéljünk róla? :N

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.