Hirdetés
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz echterion #35732 üzenetére
Jelenleg talán 10 csatám ha van vele, de ebből az első kettő volt jó. A többi asszem mind bukó. Az a baj, hogy ha lista tetején is vagyok egy E75(az is T9) bármikor röhögve kicsinál még facehugban is. Alap ágyúval ez a tank semmit nem ér. IS4 ellen ugyanez, teljesen esélytelen vagyok face to face-ben. A csaták többsége nem arról szól, hogy jaj, de jó oldalba tudom kapni az ellent, hanem arról, hogy szemtől szemben kell elintézni valakit, erre ez a tank alkalmatlan. Még mindig ott tart a játék, hogy egy redves Zis-6 -os KV is ellenfél a T9 tanknak, mert képes vagyok róla pattanni, ő meg ott lő át ahol nem akar. ARL 44-ről is pattogok, pedig arról a lapos oldalról elég nehéz. JagTiger sebzés esélytelen, ugyanígy Obj 704 is.
Sajnos nem találtam sehol se infót, hogy mi lesz a T34 prémiummal fegyverzet szinten, pedig jó lenne tudni, hogy milyen löveget kap. A helyére érkező tank az tudom, hogy elvileg azokat a cuccokat kapja meg amit a T34-en kifejlesztek, de ez sem 100%, csak sokan így mondják, de hivatalos közleményt még nem olvastam róla sehol.
CactuS: Rá kéne dobni egy baseball sapkát 45°-ban, az úgy eléggé amcsis lenne.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest