Hirdetés

Aktív témák

• D.Orion

veterán

válasz echterion #35732 üzenetére

Jelenleg talán 10 csatám ha van vele, de ebből az első kettő volt jó. A többi asszem mind bukó. Az a baj, hogy ha lista tetején is vagyok egy E75(az is T9) bármikor röhögve kicsinál még facehugban is. Alap ágyúval ez a tank semmit nem ér. IS4 ellen ugyanez, teljesen esélytelen vagyok face to face-ben. A csaták többsége nem arról szól, hogy jaj, de jó oldalba tudom kapni az ellent, hanem arról, hogy szemtől szemben kell elintézni valakit, erre ez a tank alkalmatlan. Még mindig ott tart a játék, hogy egy redves Zis-6 -os KV is ellenfél a T9 tanknak, mert képes vagyok róla pattanni, ő meg ott lő át ahol nem akar. ARL 44-ről is pattogok, pedig arról a lapos oldalról elég nehéz. JagTiger sebzés esélytelen, ugyanígy Obj 704 is.

Sajnos nem találtam sehol se infót, hogy mi lesz a T34 prémiummal fegyverzet szinten, pedig jó lenne tudni, hogy milyen löveget kap. A helyére érkező tank az tudom, hogy elvileg azokat a cuccokat kapja meg amit a T34-en kifejlesztek, de ez sem 100%, csak sokan így mondják, de hivatalos közleményt még nem olvastam róla sehol.

CactuS: Rá kéne dobni egy baseball sapkát 45°-ban, az úgy eléggé amcsis lenne. ;]

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés