- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Azért egy T54 T9-es med , nem csoda hogy körbetáncolt . Elég durva is lenne ha nem enne meg . Nem tudom az E5 mennyire lesz acélos , mert én nem érzem benne az erőt . A mozgékonyság-ágyú jó ,de mindenki belövi . Tizes tankot nem adunk el ugye ,de szivesen becserélném az IS7-IS4 re ha lehetne . AZ IS7 elég pattogós lehet vissza kellene vennem .
A patton nekem is nagyon bejött , de az más kategória . A tizes Patton-t megvetted amúgy ? Anno nem volt valami acélos mikor kihúztam ,de azóta kapott némi buffot . Nem nagyon látom , hogy szaladgálnának vele emberek . Inkább az orosz-német med vonal van erőltetve ahogy látom .
Tegnap mentünk pár csatát Lori-WZ120 és egyre jobban kezdem szeretni ezt a WZ-t a nagy csővel . Tényleg van szituáció amikor beleszaladok abba , hogy nem tudok lőni egy kis domb miatt ,de kezdem kitapasztalni mikor merre érdemes menni .Igazán jó érzés 500 Dmg környékén lőni vele . A JT csak nézett a múltkor egy 550-es puszi után , hogy ezt mivel ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest