Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #10180 üzenetére
Hull down ide vagy oda, nekem stílusra be jövősebb most a tigris. Ha csak egy kört mehetnék egy nap és választanom kéne a kettő közül akkor most a tigris lenne. Ettől függetlenül imádom az amerikait is jelenleg. Orosz gépekkel most szinte teljesen leálltam.
(#10195) emre: Pont ugyan ez az idézet jutott eszembe tegnap az utolsó csatám után tigrissel
Szép kör lett, grat -
psycroptic
őstag
válasz
Az a kereszt mitől náci?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Az nem naci kereszt, te, hanem az 1942-ben (ha jol emlekszem) alkotott magyar felsegjel. Kisse atalakitva a klan igenyei szerint
-
sith7
félisten
válasz
Miért ne léphetnél ki .... demokrácia van ... fizetnek érte, hogy ott legyél ?
Nem hiszem, akkor meg ? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
A T32-őt talán egyszer valamiféle akció keretén belül visszavásárolom, mert valóban jó tank. Ezt anno amikor T29-T32 párossal játszottam nem igazán éreztem így. T29 még feküdt is valamennyire és élveztem vele a játékot (54%wr, ~1300dmg), sőt még a T32-vel is jól ment az első pár csatámban, aztán egyszer csak bumm. Mire kivégeztem 44%wr-t és ~1200-as átlagsebzést értem el 265 csata alatt ami eszméletlen szar. Mondjuk ez volt az első ág amit elkezdtem húzni.
Sokszor amikor JagdpE100-ban ülök és összetalálkozom egy hull downba beállt T32-vel ami ráadásul több száz méterre van akkor kicsit elmegy a kedvem ettől a 299penes ágyútól, mert még ezzel sem bírom átlőni, sőt még a 420mm-es átütésű prémium lövedék is tud pattani. Komolyan mondom könnyebben megölök egy Maus-t, mint egy T32-t.szerk.: A 8-9k dmg-s bukták sajnos mindennaposak, de általában összejön ezalatt valami medál, így annyit kapok, mintha győztünk volna, ezért annyira nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest