- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kíváncsi vagyok, mi lett volna, ha egy héttel előbb jön ki a patch, így is tele van bugokkal:
- az utóbbi két csatában azt csinálta, hogy a visszaszámlálás megállt 0-nál, és csak az után tudtam bármit is csinálni, hogy nyomtam egy entert, az egérre nem reagált. A második esetben a számláló 13:40 körülről indult...
- időnként felugrik egy kis fekete ablakocska, mintha rávittem volna a kurzort a javítócsomagra, de nem. Csak escappel tudom eltűntetni
- a játék átállítja a felbontást, ha nyitva hagyok egy böngészőablakot, akkor a játékból kilépéskor 1024*768 vagy valami hasonló méretű lesz, és időnként a windows sem tudja ezt lekezelni, és összekeveri az ikonokat az asztalon
- a múltkor egy visszajátszás megnézése után ahogy kilépéskor rákattintottam az Ok gombra, a kurzor elugrott középre, de nem lépett ki, ezt eljátszotta vagy 5x, aztán enterrel léptem kiSzóval jó ez az actionscript 3, csak még kicsit dolgozni kellett volna vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest