Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

Kipróbáltam én is a T-62A-t, hát én sem estem hasra tőle. A löveg kitéríthetőséget nem nagyon figyeltem, gondolom olyasmi, mint az IS, IS-3 és a KV-4-é. Nekem a T-54 sokkal jobban tetszett, azzal még "én" is tudtam alkotni valamit, örömmel szedtem ki vele egy JT-t full hp-ról, de egyszer majdnem megett vele egy IS-7, csak a társam befoglalt. :K Kinézetre is sokkal jobb, valaki régebben írta, hogy egy tankban, ami szerintünk jól néz ki, sokkal kellemesebb játszani, teljes mértékben egyet értek vele. (a KV-4 itt kivétel) Szerintem kifejlesztem a T-62A-t, de már nem fogom megvenni, meghagyom a T-54-et. Gyakorlóban is majdnem lenyomta haver a 62-est (3k-val kevesebb csata, 140-el kisebb eff és kisebb nyerési esély) IS-3-mal, épp, hogy sikerült nekem nyerni. Próbáltuk az 2v1-et ST-1-el, egyszer JT8,8 és T34, és kétszer IS-3 és T34 volt ellenem, minden tank fullos. Csak az egyik csatát vesztettem el én, az utóbbi 2 tank ellen.

fsb1000: Kipróbáltuk a hibát Port-on, nem akármilyen tankkal lehet csak oda lemenni, Tigrissel esélytelen, T-50-el is, ennél fogva csak az ELC AMX-el lehetséges. Viszont azzal a tankkal is csak akkor, ha minimum 60 km/h-val hajtunk neki a hajónak. Poén amikor írja, hogy nem lehet tüzelni, a tank víz alatt van. :D Remélem nem veszik ki 7.5CT2-ben. :K

Aktív témák