Hirdetés

Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz GrooveHero #49457 üzenetére

Hogyan tudok rákeresni vkinek a hsz-ira? szerk: most látom, hogy közben már írtál is vhw....nagyon köszi!
    Annyit még a leírásodra, amit nagyon köszönök, hogy én pont azért is gondoltam az IS-6 ra, mert elsődlegesen orosz heavy legénységet szeretnék húzni és másodsorban a pénz szerzés lenne a lényeg most. Szeretném az IS vonalat végig vinni (most akarom megvenni az IS-3at), majd rátérni a KV vonalra is.
    Azt jól értelmezem korábbi leírások alapján, hogy ha tegyük fel megveszem az IS-6, akkor az IS legénységet simán bele tudom ültetni átképzés nélkül!? Majd, ha meg lesz az IS-3 és abba átképzem a legénységet, akkor azt szintén büntetlenül ültethetem be az IS-6ba és így tovább!?
    D.Max-ról esetleg tudsz mondani véleményt, használtad már?

Vmelyik nap az egyik csatában összefutottam egy WG-s csókával......sajna nem a mi csapatunkban volt.
    2200 WN6-ja volt és berakott még mellé egy 3as szakaszt, amit 2db 19xx és 1db 15xx WN6-os játékos alkotott. Nálunk ha jól emlékszem talán 14xx volt a legmagasabb WN6-al rendelkező és nem volt belőle talán max 2 illetve mellettük az olyan lámák, mint én a magam 1074 értékével. Gondolom nem kell mondanom, hogy melyik csapat nyert!? :B
    Gondolom a csókának egész nap csak játszania kell és tesztelni a játékot, tankokat, stb. :U

Aktív témák