- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
BloodRay #49187 üzenetére
Ertem, es koszonom. Lehet hogy a rekesz talalat annak volt koszonheto, hogy aki ott lott meg, annak megvan az a kifestos kis progi, de mondjuk en is ugy jottem ki fedezekbol, hogy pont elol a bal szelen tudta az illeto megloni, lehetett veletlen is.Akkor egyelore nem kepzem at, aztan ha meglesz az E50M, akkor majd meglatom.
Termeszetesen lehet jo sebzeseket ezzel is kiosztani, osszeadtam a 3 csata sebzeset, es 7600 jott ki, az atlag 2500 sebzes (a jelen csatakra).
A 190 csatabol mondjuk 150et vagy tobbet a Parduc 2 lovegevel mentem, nem is csoda hogy 0,5 kilott tank csatankent, igy is csoda hogy ennyit elertem...Aha, az elozo kepeken az 5-bol 2 tankot felokleltem en is
Van mar vele 1 kamikazem, es egy Lopakodo medalom is, rohejes, most nem tudom felidezni a palyat, de egyedul befoglaltam a bazist, ugy, hogy egy ellenfel sem latott megEgyetertek, hogyha rosszul helyezkednek el a tarsaid az adott palyan, akkor ha eloremesz, halott vagy...
Ezert nem is szeretem a 8-9-10es csatakat, a 6-os es 7-es szinten erzem jol magam, mert ott nem doglesz bele egybol 2-3 lovesbe.VHW : a megjegyzesedre egy hatalmas rohej volt a valasz reszemrol
GY-DANIEL : nem jossz be egy kis 7es JP gyujtogetesre ?
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest