Hirdetés

Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz BloodRay #49187 üzenetére

Ertem, es koszonom. Lehet hogy a rekesz talalat annak volt koszonheto, hogy aki ott lott meg, annak megvan az a kifestos kis progi, de mondjuk en is ugy jottem ki fedezekbol, hogy pont elol a bal szelen tudta az illeto megloni, lehetett veletlen is.Akkor egyelore nem kepzem at, aztan ha meglesz az E50M, akkor majd meglatom.

Termeszetesen lehet jo sebzeseket ezzel is kiosztani, osszeadtam a 3 csata sebzeset, es 7600 jott ki, az atlag 2500 sebzes (a jelen csatakra).
    A 190 csatabol mondjuk 150et vagy tobbet a Parduc 2 lovegevel mentem, nem is csoda hogy 0,5 kilott tank csatankent, igy is csoda hogy ennyit elertem...

Aha, az elozo kepeken az 5-bol 2 tankot felokleltem en is :)
    Van mar vele 1 kamikazem, es egy Lopakodo medalom is, rohejes, most nem tudom felidezni a palyat, de egyedul befoglaltam a bazist, ugy, hogy egy ellenfel sem latott meg :)

Egyetertek, hogyha rosszul helyezkednek el a tarsaid az adott palyan, akkor ha eloremesz, halott vagy...
    Ezert nem is szeretem a 8-9-10es csatakat, a 6-os es 7-es szinten erzem jol magam, mert ott nem doglesz bele egybol 2-3 lovesbe.

VHW : a megjegyzesedre egy hatalmas rohej volt a valasz reszemrol :DD

GY-DANIEL : nem jossz be egy kis 7es JP gyujtogetesre ?

Aktív témák

Hirdetés