- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Zolee_70 #46897 üzenetére
Mint írtam dől a hülyeség, tudatlanság, félrevezetés. Megpróbáltam a videókkal normálisan elmondani, de mi lett belőle? Folyamatosan zaklatnak a játékban az olyan kérdésekkel, hogy az agyamat eldobom tőle (a németeknél melyik tankok dobtárasak, mert a löwe tudom hogy az), olyan játékosok keresnek meg, hogy adjak nekik tanácsot, akiknek a statja értékelhetetlen (8k csata 44% 430 átlagdmg átlagosan játszott 6 tier-el). Milyen tanácsot adjak neki? Igazából én magam törölném az accountját, ha megtehetném, mert semmi értelme, hogy ezzel töltse az idejét. No meg ott van a sok kötekedő, akik direkt mindenbe belekötnek, mert az szerintük menő.
Mellesleg úgy érzem több dolgot is tettem le az asztalra, amire büszke lehetek, sokkal többet, mint bárki más a magyar játékosállományból, mert én voltam az egyetlen unicum játékos, aki valóban megpróbált segíteni, de rájöttem, hogy nincs értelme és nem is tudok segíteni. Most pedig jössz azzal, hogy szánalmas amit írok? Mégis mit tettél te a magyar játékosokért? Látod, miért is akarnék az asztalodra letenni bármit, ha csak baszogatni és beszólogatni tudsz úgy, hogy a közös asztalra már most annyit tettem, amennyit te soha nem fogsz?!
Ezek után aki segítséget kér úgy elhajtom, hogy élete végéig megemlegeti!
kerlac 5/account a limit
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest