Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz InHell #4555 üzenetére

Sajna a 6-os szintű tankokkal sokszor kegyetlen az MM és 10-es csatákba rakja őket. Ne keseredj el, magasabb tierben is ez van, csak ugye egyre kevesebben lesznek fölötted. :)

A Tigris sajnos papírtank, de cserébe legalább keveset is sebez és felgyújtható szemből.

A Porsche Tigris egy sokkal jobban sikerült modell a játékban, ugyanazzal az ágyúval van felszerelve, mint a Tigris, de a frontpáncélja 200mm (sima Tigrisé 100mm) és elég pattogós. Cserébe kicsit lomhább, de legalább nem fog átlőni boldog-boldogtalan.

Tigris ágán továbbhaladva a Királytigris egy élvezhető tank, pontos ágyúval, jó átütéssel. Sajna ő is gyúlékony szemből, de én szeretem.

Az E-75-öt mindenképp megéri megszerezni, sajnos most nerf előtt áll, a 7.4 után már őt is fel lehet gyújtani szemből, nem baj kell a kihívás nekünk, teuton fanatikusoknak! A páncélja iszonyat pattogós (jól beforgatva). A nagyobbik ágyúja ugyanaz mint az E-100 és Maus ágyúja, lehet vele karcolgatni rendesen.

A Porsche ágon 8-as szinten az Aladár becenevű VK4502A csücsül, ami egy (szerintem) nagyon élvezhető gép, fürge és lehet közepes tankként használni ha lehetőség van rá.

A többiről nem tudok nyilatkozni.

Azt döntsd el meddig akarsz eljutni a játékban. E-100 a cél? Maus? Vagy elég egy E-75? És arra indulj. Én idővel ki akarok próbálni minden német járgányt, bár az E-100-ban és Maus-ban már nem vagyok biztos.

Aktív témák