- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
InHell
senior tag
Sziasztok!
Kb. három hete játszom ezzel a játékkal, kezdem megszeretni pedig párszor már otthagytam, mert nagyon felidegesített!
Most a legtöbbet egy VK 3601(H) -val játszom, kisebb-nagyobb sikerrel.
Amit már megszoktam, hogy szinte mindig Tier 8-9 szintű tankok ellen kell játszani, sőt olykor kapok Tier 10-es szintű ellenfeleket is.
Amiatt indultam ezen a vonalon, mert mikor 4-5-ös tankjaim voltak, állandóan a Tigereket kaptam és mivel nem bírtam velük egyáltalán, gondoltam na olyat akarok én is.Most viszont, hogy már VI-os tankom van, elvétve ha kapok is Tigert ellenfélnek, hát nem tűnik izmos ellenfélnek.
Alig erősebb, cserébe lassabb is. Kb. 9000XP kell még, hogy váltani tudjak Tigerre, de most elbizonytalanodtam hogyan tovább.
Menjek tovább ezen az úton, aztán majd Tiger II és így tovább? Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Gondolom ha meglesz a VII-es Tiger (ma este), akkor meg Tier 10-esek ellen kell játszanom, és megint csak szívni fogok?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest