- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #4496 üzenetére
A Ferdi forgási sebessége tényleg katasztrófa, ezért ment a vezetőnek 2. skillnek kuplung égető. JT-nél még rosszabb lesz a helyzet.
Az aladárral kapcsolatban megint csak a manőver a kulcsszó, ne lődd szemből azt, akit oldalról is lőhetsz. Pont itt jön ki az, hogy egy nagyra nőtt med tank. Med pozícióból próbálj vele játszani, hátha úgy megkedveled vagy csak simán jobban fog menni a játék.
Az én statom vele nem olyan rossz szerintem, de én szeretek is vele játszani, nyilván rosszabb lenne ha nem kedvelném. Ezzel a géppel legtöbb az átlag XP-m:
(#4494) KaYaK: ha jól tudom, valami szerveren gyűjti az adatokat, a frissítési ideje változó, volt már hogy majdnem 3 hét kellett hozzá, volt hogy pár nap. Nem tudom mitől függ.
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest