Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Simulacrum senior tag Nincs pontos statisztikám, de nagyon sokszor megnézem a T10 meccsek végeredményét és azt kell mondanom a hozzászólásod első fele elég véleményes. Mivel az Obj 268 felé haladok, ezért azok teljesítményét minden csata után megnézem, ha vannak bármelyik oldalon. Azt kell mondanom rettenetesen ritka, hogy ne a topban legyenek sebzés tekintetében még akkor is, ha bőven 50% alatti játékos vezeti őket. Nem így pl. a Batchattal vagy T62-vel. Én azt mondom érzésem szerint főleg az Obj 268, de a JPZE100 markánsan vezethet az átlagsebzés tekintve T10-ben. Úgy általában a medeket a rossz játékosok kb. 1 percig használják a csatákban, utána elfüstölve indulnak egy másikban. Míg TD-vel egy rossz játékos is védekezik és nem rohan előre így 1-2 lövést tuti lead, amivel már rásegít a nagyobb átlagsebzésre. Én szerintem sokkal nagyobb eltérések lehetnek átlagsebzéseben, 500-1000, de meg sem lepődnék, ha ennél nagyobb lenne mondjuk az Obj 268 és a Batchat közti átlagsebzés közti különbség. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy mondjuk a Batchat közben hoz egy 1000-2000 közti spotdamage-ot, míg a TD-k átlagban kb. 500 alatt lehetnek. Szóval átlag teljesítményükben biztos jól kiegyenlítettek én most csak a saját sebzésre mondok más véleményt, mint te. T10 creditermelésről pedig azt mondom, hogy az unicum játékosok és azokból is csak szerintem a legjobbak tudják esetleg 0 közelében tartani a hozamot prémium nélkül, de szerintem átlagban ők is alatta lennének, csak ha direkt erre koncentrálva játszanának (nem lőnek veszélyes tankra, aminek kisebb a hp-ja, mint a lövegük átlagsebzése, nem lőnek goldot) tudnák hozni ezt a 0 körüli átlagot. 
Aktív témák
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Sorozatok
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő