- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #43085 üzenetére
Szerintem a MNYPénztáras dolgot kár volt említened, mert hidd el ott is hatalmas - sokkal nagyobb - felháborodás volt, csak ott is leszarták az embereket, mint itt!
whv: igen is volt prém tank nerf, mert a Type59-hez hozzá nyúltak, rosszabb lett, mint mikor megvettem. Ott vissza nem adtak semmit azóta sem, pedig kicsengettem érte a "jó" magyar forintot.
Amúgy szerintem is az itt a legnagyobb probléma a történetben, hogy az oroszoknak már megint lehetett.....az oroszok mindig jobb eventeket kapnak, nekik mindig mindent lehet, velük kivételezve van. EZ itten a probléma kérem szépen!
Amúgy én is abban bízom még, hogy a 8.5 patch-re majd elfelejtik már ők is ezt a story-t és akkor már az emelt áron tudom majd eladni a lőszert.
Azt amúgy hogyan tudják ellenőrizni egyesével a WG-sek - tudják-e -, hogy ki mikor vette a lőszert és kinek lehet eladnia 85 ezüstért és kinek 130-ért?!? Mert ha vki majd patch után vesz a 260-as lőszerből és azt adná el, akkor ez hogyan is lesz?!?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest