Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz diegho #43085 üzenetére

Szerintem a MNYPénztáras dolgot kár volt említened, mert hidd el ott is hatalmas - sokkal nagyobb - felháborodás volt, csak ott is leszarták az embereket, mint itt! :(((

whv: igen is volt prém tank nerf, mert a Type59-hez hozzá nyúltak, rosszabb lett, mint mikor megvettem. Ott vissza nem adtak semmit azóta sem, pedig kicsengettem érte a "jó" magyar forintot. :W

Amúgy szerintem is az itt a legnagyobb probléma a történetben, hogy az oroszoknak már megint lehetett.....az oroszok mindig jobb eventeket kapnak, nekik mindig mindent lehet, velük kivételezve van. EZ itten a probléma kérem szépen!

Amúgy én is abban bízom még, hogy a 8.5 patch-re majd elfelejtik már ők is ezt a story-t és akkor már az emelt áron tudom majd eladni a lőszert. ;]
    Azt amúgy hogyan tudják ellenőrizni egyesével a WG-sek - tudják-e -, hogy ki mikor vette a lőszert és kinek lehet eladnia 85 ezüstért és kinek 130-ért?!? Mert ha vki majd patch után vesz a 260-as lőszerből és azt adná el, akkor ez hogyan is lesz?!? :F

Aktív témák

Hirdetés