- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
04ahgy #41583 üzenetére
Én is ezt hittem. T28Prot-ot kedveltem, vártam is a T30-at, hogy az majd ugyanez lesz, csak gyorsabb kiadásban...lóf˙@...t. Igen, valóban gyorsabb, de sokkal nagyobb darab gép, már-már németesen messziről világít, míg a Prot-tal lehetett sunnyogni, lévén az alacsony szerkezet. Emellé lassabban tölt be és céloz, kisebb a DPM, holott magasabb tier, szemből sokkal könnyebben átlövik, mert papírabb az alja,
Más az elvárt szerepkör is a T30-cal, mint a Prot-tal volt, utóbbiról tudják, hogy a sebessége miatt korlátolt szerkezet.Na, majd meglátod, lehet, neked tetszeni fog, az emberek többségének bejön, nem is szidom többet.
Batchat-ot én se vettem még meg, inkább az E50M-et helyette. Mostanában nincs hangulatom abban stílusban játszani, amit a francia táras gépek megkövetelnek. A Bat-tól meg ahogy észrevettem, mindig elvárják, hogy mindenhol ott legyen, felderítsen és aprítson, ha nem, az arty-k után általában a Bat a hibás, ha bukta a meccs.
Ehhez még kevés vagyok, meg hangulatom sincs hozzá.Arról nem is beszélve, hogy még kéne egy talicska XP is vele a jobb ágyúhoz, E50M meg alapból "készen" van.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest