- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
jimmy74 #41439 üzenetére
jó gép.
viszont a végsebessége nem üti a plafont,ellenben képes egész sok lövést pattintani
ha szereted a nem fénysebességű,de aránylag mozgékony-viszonylag strapabíró gépeket,akkor nem lesz vele gond.a torony+löveg kombót is 2 módon lehet használni.
van az alap torony,ami 152-es páncélzattal bír minden oldalról+mellé jó lehet a 105mm löveg
(én így használom)
de van aki a fejlesztet toronnyal szereti és hozzá a "meggy mag" köpködő javított m4 sherman löveg
ez is jó összeállítás.itt könnyebb a torony+jobban is forog meg a látótáv is több,DE jóval soványabb a vastagságaigazándiból én is cserélgetni szoktam,mert fun gép,szóval mikor hogy...kedv függő
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- PlayStation 5
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest