- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
válasz
diegho #41101 üzenetére
Ha azért játszol a Tigerrel, mert az E75 a cél, akkor nagyon jól döntöttél. Mindig is erre a tankra vágytam, mióta ellenfélként a legnehezebben legyőzhetőnek éreztem. Nos meglett és tegnap felkerült rá a nagy löveg is. Azt kell mondanom, hogy hihetetlen jó tank. Egy tényleg közepes játékos kezében, mint amilyen én vagyok is halálos és csatamegfordító tank. Nagyon jó csatákat megyek vele, nagyon sokat lehet vele sebezni. Pattognak róla rendesen még ebben a goldvilágban is. Bőven pluszos prémium fiók nélkül is. Nem is tudom van-e még ilyen 9-es tankom. Szóval azt kell mondanom, ha eléred a te kezedben gyilkos bestia lesz. Most megjósolom, hogy sokkal jobbnak fogod tartani, mint az orosz csodákat, bár az IS4 is nagyon jó.
Mindenki másnak is ajánlom természetesen, bár azért sajnos látni vele teljesen tanácstalan játékosokat is, hogy árnyaltan fogalmazzak.
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest