Hirdetés

Aktív témák

• virkir

veterán

válasz Specii #4048 üzenetére

Egy a baj veletek akik mindig körömszakadtáig véditek azt amit nem kéne, hogy nem figyeltek eléggé meg ugrotok a hüjjegyerekek siránkozásaira.
    Ha visszaolvastál volna semmi pöcsméregetésbe nem fogtam bele veled ellentétben de a kedvedért bemásolom az első reagálásomat arra ami elindította az egészet.
    Nem akarlak megbántani de még igen finomak is voltak.
    Ha a top tankunk ilyen marhaságot csinál és emiatt bukjuk a kört én nem szoktam visszafogni magam.
    Már írtam, hogy csodálkozok is, hogy még egyszer nem kaptam chat ban-t
    Megnéztem a három jóember statját, hát... ez a klán mintha úgy indult volna, hogy mi leszünk a hcpróüberfaszamindenkitleverünk klán.
    Ehhez képest nem valami acélos a commander.

Mint látod nem adtam igazat a poszt tolónak és a három jómadárrról is finoman fogalmaztam meg a véleményem. Az meg, hogy egyszerűbb szaladni a TS-re, hogy jajj bántják a klánt meg minket egyszerűbb mint értelmesen elnézést kérni az esetleges bunkó, buta stílusért, beismerni, hogy rohadtul nincs igazuk.
    Nem ítéltem el senkit szerintem csak kifejtettem egy véleményt, triplanoob egy más kérdés ő szerintem mentálisan sérült.
    Amit a klánról írtam az megintcsak igaz mert ti akartatok lenni a csúcs magyar HC klán és lehet csak ott ragadt a feltételetek de messze elmaradtok ettől, nem kicsit felhígultatok.

Amire meg ezt írtad ezek szerint neked sem ment át de megpróbálom elmagyarazni.
    Lassan mondom, hogy megértsd.
    Alapvetően nem arról szólt, hogy ki a jobb játékos hanem, hogy nem efficiency alapján értékelek egy játékost, képekkel illusztrálva, hogy az a kretén megértse.
    Nem sikerült neki. Látom neked sem elsőre.
    Mint ma már sokadszor, leírom ismét, nem tartom magam jó játékosnak legfeljebb jobbnak az átlagostól.
    És igen mindig van egy jobb. Nálam, nálad sőt még diegho-nál is, csak nem mindegy, hogy mekkora az a halmaz aki jobb nálunk.
    A három társad halmaza irdatlan nagy a miénk még elég nagy, diegho-é viszont már kicsi.
    A farokméregetésről még annyit, hogy globálisan nézve a statjainkat semmivel nem vagy jobb játékos nálam ráadásként nem mindegy, hogy mennyit mentél egyedül vagy szakaszban. Személy szerint elég keveset, mostanában sikerül némileg gyakrabban összehozni de szvsz még most sem éri el a köreim 20%-át.
    Ennyi.
    Nincs itt csattanó hacsak nem az, hogy ezekért a hozzászólásokért igazán kár volt regisztrálni ide és nem lenne baj ha itt is be lenne vezetve mint az SG-n, hogy egy hónapig nem lehet se képet se linket beszúrni.

Aktív témák