- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Mindenki döntse el, hogy van-e annyi rálátása a játékra, hogy tud segíteni a kezdőknek vagy nem, én azért nem segítek sokszor, mert úgyis vannak itt olyan "jó" játékosok, akik mindig mindent jobban tudnak és már meguntam megmagyarázni, hogy egy átlagos, vagy átlag alatti játékos (nézzük WN6 alapján) teljesen mást ítél jó megoldásnak, mint mondjuk én, éppen ezért van nekem ilyen statisztikám, nekik meg olyan. Ezt sokan arcoskodásnak és cseszegetésnek vélik, pedig a puszta tényeket írom le. Én azért tudok az átlagtól kiemelkedőt teljesíteni, mert máshogy gondolkodok, mint ők.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest