- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
#48613632 #36630 üzenetére
Az STO-t én is kipróbáltam, de nem az igazi. Természetesen rajongóknak nagyon jó pluszt is képes adni, hogy számos utalás van a különféle ST-történésekre, beleillik az ottani univerzumba (vagy hogy Nimoy mondja a rendszerismertetőket
. De voltak benne bugok szépen, a F2P modell itt szerintem eléggé a pénzbeleölés felé orientálja a dolgokat, amúgy meg nem könnyű a grind, de ugyanakkor meg eléred a max. szintet, és csá.
Sok benne az új tartalom, de ezek is már csak jobban a fejlettebbeknek valók.Bár ahogy én játszom, az MMO-k grindelése (ami mondjuk nem FPS) kicsit időigényes elfoglaltságnak tűnik.
Szeretem az ST-t, de nem adja meg azt a mélységet...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest