- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #35531 üzenetére
Először is a kérdésem, hogy M6-on kell-e a nagyobb lánctalpat kifejleszteni vagy sem?
2 mazsat bir el pluszban az alap lanctalp, igy meg egy rammert sem tudsz feltenni, nem hogy a nagyobb tornyot+agyut.
Következő kérdésem, hogy kell-e M6-on a 90mm-es ágyú?
Ez miert kerdes? Nana, hogy kell.
Anelkul felkaru az M6.Ha megtartom a T1 HT-t, akkor pl a nagyobb motort és rádiót újra meg kell vennem, mert fejlesztve már ki van, de fel van használva a T1 HT-n?! Illetve ide tartozik az M1A2-es 76mm-es ágyú is persze.
Egy modul egyszerre csak egy tankon lehet, igy ha egy masikra is fel akarod tenni, akkor ujra ki kell fizetni.
XPert kifejleszteni persze mar nem kell.Eddig mindig fulloztam a tankjaimat (ELIT státusz), de nem tudom, hogy esetleg nem jobb-e enélkül tovább haladni?
Ha elit a tank, akkor eldontheted, hogy tovabbra is a tankon gyuljon az XP (szvsz semmi ertelme, kiveve, ha tudod, hogy a kovetkezo patchnel onnan fog kiagazni egy uj ag), vagy bekapcsolod a gyorsitott kepzest, igy a legenyseg aktualisan leggyengebb tagja dupla XPt kap a meccs utan, gyorsabban fejlodik.
Nemszeretem tankoknal nem szoktam minden agat kifejleszteni, hanem csak azt az egyet, amerre haladni akarok, igy nem kaptak elit statuszt.
(Pl. M5 Stuarttal nem volt kedvem 55k XPt osszeszerencsetlenkedni Chaffeehoz. Talan majd egyszer a nagyon tavoli jovoben.)
Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest