Hirdetés

Aktív témák

• Simulacrum

senior tag

válasz emre #3508 üzenetére

Szerintem teljesen jó mutató a damage. fsb szokta írni és teljesen egyetértek vele, hogy érdemes célokat meghatározni magunk számára a játékban. Nekem diegho platoon "követelménye" egy jó cél egyes tankokkal. IS-4-el 2910-es az átlag sebzésem, most ezt próbálom 3000 fölé vinni. De annyira nem szeretek T10-el menni randomban, jobb nekem 7-es, 8-as tier.
    Meddel esélyem sincs ilyen szintű damage-re pedig jobb vagyok eff-ben a medekkel, mint heavy-kkel, de pontosan tudom miért, mert spotolni szeretek. Én Pattonnal is a spotra játszom és nem a sebzésre.

Amúgy egy korábbi diegho hozzászólásra reagálva én is azt tapasztalom, hogy éppen német tankokban játszanak gyengébben a játékosok átlagban. E-100-ak és Mausok szoktak értelmetlen dolgokat csinálni általában. De elismerem IS-7-et is láttam már campelni. Talán amerikaiban nem láttam még igazán gyenge T10-el játszót. A legnagyobb félelmem a tier8-as prémium csapattársak. KV-5 főleg, de Löwe sem kivétel. Nagyon sok olyan veszi meg, aki nem akar idáig eljutni, hanem hamar akar magas tierű tankkal menni és nagyon rossz vége lesz általában sajnos.

Aktív témák