Aktív témák

törölt tag

válasz ollie #34080 üzenetére

Nem tudom, nekem megvolt az m6 is. es mindenben jobb papiron mint a kv-1s ugye. gyorsabban lo, pontosabban, nem sokkal kisebbet. Jobban le tudja hajlitani a csovet. De szerintem az, hogy hatalmas maga a tank, es az, hogy minden palyan van fedezek ami moge be lehet parkolni amig tolt az ember a kv-1snek kedvez. Vegyuk alapul, hogy mondjuk 600 meterrol kezdodik a csata kv-1s es m6 kozott. kv-1s fedezek mogott, mig m6 is fedezek mogott all. 600 meterrol mind a ketto mondjuk lo 2-ot a masikra. kv-1s egyet tuti melle lo a kettobol, a masik 390et tuti sebez. kv-1s ugye biztos hogy nem fog kimenni a pusztara. M6 lone 3at is mig a kv-1s kettot, de az ugyis fedezekben van amig tolt. szal m6 kozelebb tud menni amig a kv-1s tolt. De vegyuk azt, hogy kv-1s is bekap egy lovest. Meg mindig a kv-1s van elonyben, mert neki mar csak 1, max 2 loves az m6 mig az m6-nak minimum 3 mire kilovi a kv-1s-t szoval erted. szerintem jobb mindenben az m6, csak azt joval nehezebb kihasznalni, ergo nehezebb jatszani a tankkal.

es azt is vegyuk figyelembe, hogy random meccsben sokszor bekerul az ember tier 8 ellen is, amit a kv-1s problem nelkul keresztul lo, es bazinagyot sebez, mig az m-6nak mar tobb gondja akad ezzel.

En ezzel cak azt mondom, hogy user friendlybb a kv-1s nem azt hogy jobb. egyertelmuen egy pro kezeben az m6 a nyero valoszinuleg, de az ritka hogy olyannal osszefut az ember tier 6ban. Valamint szemelyes elvem az, hogy jobb ritkan loni egy baromi nagyot, mint surun kicsit heavy tankkal, mert annal kevesebb ideig vagy olyan pozicioban, hogy visszalohetnek.

Aktív témák

Hirdetés