- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, nekem megvolt az m6 is. es mindenben jobb papiron mint a kv-1s ugye. gyorsabban lo, pontosabban, nem sokkal kisebbet. Jobban le tudja hajlitani a csovet. De szerintem az, hogy hatalmas maga a tank, es az, hogy minden palyan van fedezek ami moge be lehet parkolni amig tolt az ember a kv-1snek kedvez. Vegyuk alapul, hogy mondjuk 600 meterrol kezdodik a csata kv-1s es m6 kozott. kv-1s fedezek mogott, mig m6 is fedezek mogott all. 600 meterrol mind a ketto mondjuk lo 2-ot a masikra. kv-1s egyet tuti melle lo a kettobol, a masik 390et tuti sebez. kv-1s ugye biztos hogy nem fog kimenni a pusztara. M6 lone 3at is mig a kv-1s kettot, de az ugyis fedezekben van amig tolt. szal m6 kozelebb tud menni amig a kv-1s tolt. De vegyuk azt, hogy kv-1s is bekap egy lovest. Meg mindig a kv-1s van elonyben, mert neki mar csak 1, max 2 loves az m6 mig az m6-nak minimum 3 mire kilovi a kv-1s-t szoval erted. szerintem jobb mindenben az m6, csak azt joval nehezebb kihasznalni, ergo nehezebb jatszani a tankkal.
es azt is vegyuk figyelembe, hogy random meccsben sokszor bekerul az ember tier 8 ellen is, amit a kv-1s problem nelkul keresztul lo, es bazinagyot sebez, mig az m-6nak mar tobb gondja akad ezzel.
En ezzel cak azt mondom, hogy user friendlybb a kv-1s nem azt hogy jobb. egyertelmuen egy pro kezeben az m6 a nyero valoszinuleg, de az ritka hogy olyannal osszefut az ember tier 6ban. Valamint szemelyes elvem az, hogy jobb ritkan loni egy baromi nagyot, mint surun kicsit heavy tankkal, mert annal kevesebb ideig vagy olyan pozicioban, hogy visszalohetnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- E-roller topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- További aktív témák...
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest