Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Scheffer
üzenetére
Nem mondom, hogy nem szórakoztat. Csak azt, hogy egyre kevésbé. Régen sokkal jobban élveztem a csatákat, izgalmasak, kiélezettek voltak, ment a kommunikáció, összedolgoztak a játékosok. Nekem ez hiányzik, mert ami az utóbbi hónapokban megy az katasztrófa.
Direkt nem írok a chatbe, mert a játékosok jó része nem beszéli az angolt. A beépített parancsokat használom, villogtatom a térképet és a legkevésbé sem történik semmi. Senki, egyetlen egy ember sem reagál az égvilágon semmit. Aztán kilövik és tökéletes angolsággal kezdi szidni a csapatot amiért mindenki noob, csak ő az egyetlen akinek van agya (azért halt meg az első vonalban haladva 30 másodperc alatt).
(#33641) KaLeun: Tudom, hogy szakaszolni kell. De nem mindig megoldás az sem. Karácsonykor hívtam egy haveromat szakaszolni, mert akkor is katasztrofális volt a helyzet... az eredmény sokszor az volt, hogy ketten vadul gyepáljuk az ellent, sorra lőjük ki őket, aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy már csak mi élünk a csapatból és már a hátunkat csiklandozzák. Mintha meg akarta volna mutatni a játék, hogy még mindig nem értünk padlót az elbutulás felé tartó zuhanásban.
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Jackson elektromos gitár
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest