Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Mcray #32338 üzenetére

McRay : ime a valaszom a kerdesedre :

Majd gyakorloba jo lenne ezt a riszalos dolgot kiprobalni a Tigrissel.
    A T29-re meg ma fogom osszeszedni a penzt - marmint a legjobb motorra, kivancsi vagyok milyen lesz, mert amugy mar vettem ra toltesgyorsitot es ventit, mert elhataroztam hogy megtartom.Ugyanis a legjobban 7es szinten szeretek jatszani.
    Termeszetesen en is a BIA-t fejlesztem, csak mivel az egyik legeny le van maradva - az M6-bol csak 5 legenyt tudsz atultetni a T29-be, igy meg van mit jatszodjak, mire az utolso is eleri a 100% BIA-t, a tobbi mar 90% korul van ha jol emlekszem.

Buddhista ima : az egyik szakasztarsam mantrazik (csak vicc), es altalaban mindig csucstankkent vegezzuk ha IS+IS parban megyunk :C

A KV3-at nem unom, csak nem szeretek vele annyira jatszani, a lassusaga es a fordulekonysag hianya miatt.
    Persze Kuplung egetovel tuti jobb lenne, de a Parancsnoknak Mentor van, a tobbinek meg mind javitas.Es raadasul a telefonszamert kapott aranyon leszedtem a ventit meg a toltesgyorsitot es a KV4-re tettem, mert sztem, az is nagy kedvencem lesz, mivel jatszodtunk egyutt Patrik-al, amikor meg neki megvolt.

Tiger P : a tegnap ugy ereztem, hogy azert epp nem fordul annyira lomhan mint ahogy en emlekeztem (szerencsere). A statisztika viszont azt mutatja, hogy azzal vagyok az 5 tank kozul a legjobb, 64% nyeres, kb 1,1 vagy 1,2 kilott tank es 1300 sebzes csatankent.

Aktív témák

Hirdetés