Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz Antonius1978 #32268 üzenetére

Anti! Jó a leírásod.

Tigrishez: Ha megtalálom a visszajátszást felrakom neked letölthetőbe. Igazából nem terv-szerűen váltogattam a szöget, hanem megpróbáltam össze vissza. Mázlimra, mindig akkor jött a lövés, amikor nekik előnytelen helyzetben voltam. Ha jól emlékszem folyamatosan mozogtam, így nem adtam könnyen magam. Bukó volt a csata, de nagyon sokat tettem le az asztalra és nem azért buktuk a kört mert nem sebeztünk eleget, hanem mert az idióta közepes tankok leszarták hogy egy ellenséges SU-152 egyedül szépen elfoglalta a bázist....2000 Effi pontom van vele és folyamatosan emelkedik.

T29: Kellően gyors gép ha a legénység és a tank ki van gyúrva. Nem sokkal lassabb az IS-nél :) Most fejlesztek újra rajta egy kezdő legénységet. A BIA az első skill ami kell. Nincs is jobb mint 200 áthatolással "gépágyúzni" egy gödörből :) 1600 Effi pontom van vele és folyamatosan esik. Ritka rosszúl megy most vele, pedig iszonyat jól kezdődött a "kapcsolatunk"...Azóta nem megy vele mióta megvettem a T32-t és átvittem a legénységet. Ez a bosszú, hogy "megcsaltam"...

Összehasonlítás: KB egyforma sebesség, de a Tigris gyorsabban riszálja magát oldalra. A Tigrissel a legjobb a Tier 7-es statom. A T29 követi de jelentől lemaradással. Ez vicc, mert a T29-cel sokkal többet tudok sebezni, miközben bekapni alig kapok, be ha elrejtem a törzset...DE mégis csak igaza van a statnak, mert Tigrissel olyan mészárlásokat végzek 3-400 méteren, hogy öröm nézni. Nincs is jobb mint 300 méteren újra és újra átvinni egy dög hasát, vagy egy Tiger P kupláját :DD A T29 csak közelre jó, mert pontatlan sajnos. 150 méter fölött már csak akkor találok be ha Buddhista imát mormolok: "More Accuracy-More Accuracy-More Accuracy" :DDD :DDD

Hogy a túróba lehet IS-sel tank ászt szerezni? 4000 sebzés kevés volt hozzá...Imádom, de ha nem farkas falkában van használva akkor a sebességből származó előny elvész...

KV-3: Már halálra unom szegényt...

Tigris P: Nem nyilatkozom, még túl friss, de már jobb vagyok vele mint a KV-3-mal.

Aktív témák

Hirdetés