-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Antonius1978 #32268 üzenetére
Anti! Jó a leírásod.
Tigrishez: Ha megtalálom a visszajátszást felrakom neked letölthetőbe. Igazából nem terv-szerűen váltogattam a szöget, hanem megpróbáltam össze vissza. Mázlimra, mindig akkor jött a lövés, amikor nekik előnytelen helyzetben voltam. Ha jól emlékszem folyamatosan mozogtam, így nem adtam könnyen magam. Bukó volt a csata, de nagyon sokat tettem le az asztalra és nem azért buktuk a kört mert nem sebeztünk eleget, hanem mert az idióta közepes tankok leszarták hogy egy ellenséges SU-152 egyedül szépen elfoglalta a bázist....2000 Effi pontom van vele és folyamatosan emelkedik.
T29: Kellően gyors gép ha a legénység és a tank ki van gyúrva. Nem sokkal lassabb az IS-nél
Most fejlesztek újra rajta egy kezdő legénységet. A BIA az első skill ami kell. Nincs is jobb mint 200 áthatolással "gépágyúzni" egy gödörből
1600 Effi pontom van vele és folyamatosan esik. Ritka rosszúl megy most vele, pedig iszonyat jól kezdődött a "kapcsolatunk"...Azóta nem megy vele mióta megvettem a T32-t és átvittem a legénységet. Ez a bosszú, hogy "megcsaltam"...
Összehasonlítás: KB egyforma sebesség, de a Tigris gyorsabban riszálja magát oldalra. A Tigrissel a legjobb a Tier 7-es statom. A T29 követi de jelentől lemaradással. Ez vicc, mert a T29-cel sokkal többet tudok sebezni, miközben bekapni alig kapok, be ha elrejtem a törzset...DE mégis csak igaza van a statnak, mert Tigrissel olyan mészárlásokat végzek 3-400 méteren, hogy öröm nézni. Nincs is jobb mint 300 méteren újra és újra átvinni egy dög hasát, vagy egy Tiger P kupláját
A T29 csak közelre jó, mert pontatlan sajnos. 150 méter fölött már csak akkor találok be ha Buddhista imát mormolok: "More Accuracy-More Accuracy-More Accuracy"
Hogy a túróba lehet IS-sel tank ászt szerezni? 4000 sebzés kevés volt hozzá...Imádom, de ha nem farkas falkában van használva akkor a sebességből származó előny elvész...
KV-3: Már halálra unom szegényt...
Tigris P: Nem nyilatkozom, még túl friss, de már jobb vagyok vele mint a KV-3-mal.
Aktív témák
Hirdetés
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest