- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Stauffenberg #31024 üzenetére
widepark volt ez a map ahol előbb voltam, a híd alatt jöttem át mert ott sehol nem volt ellenfél, ők meg az út végén valahol a templom környékén táboroztak, jagdtiger és a löwe, eleinte ott volt az isu is, így nem mentem nagyon közel hanem a híd után a falnál szépen forgattam rajta kicsit és csak a lánctalpat tudták lőni. Tulajdonképpen még egy kávét is megtudtam volna inni annyiszor leláncoltak de sebezni nem tudtak, Így csak ritkán tudtam kitolatni, hogy rájuk tudjak lőni de még így is sikerült a legtöbb sebzést összelapátolnom valahogy.
De akármennyire is szeretem a városi mapokat, naponta alig dob be egyszer vagy kétszer rájuk.
Az ágyúval meg persze, hogy jó helyre kell célozni. Nem is azzal van a gond, hogy a gyenge pontokat nem ismerem és csak a lövegpajzsot lövöldözömDe mikor bedobál 9 és 10-es tankok közé akkor azért gyenge pontok ide vagy oda, ezt az ágyút akkor is kinevetik
Aktív témák
- 3 TB WD RED 100/100
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest