- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Gyuri27 #2879 üzenetére
Érdekes, nekem az M103 volt elátkozva. 43% winrate volt a vége úgy, hogy szerettem vele menni. IS-8-al épp most lettem tank ász és 53%-os jelenleg a winrate-m. Mondjuk még az M103-nál is jobban fekszik nekem. Papírabb az amerikainál, cserébe laposabb és gyorsabb.
dieghótól és persze másoktól is kérdezem, hogy ti nem érzitek, hogy a Tier9 a legkevésbé élvezetes randomban? Mármint itt már lehetnek átlagos játékosnak vesztes köreik, illetve mindig Maus jön szembe. Minden tierből nem is egy tankot megtartottam, de úgy érzem 9-est nem fogok, pontosabban az E-75-től várom a csodát, de sem az IS-8-at, sem az M103-at nem érzem megtartósnak, pedig mindkettő jó tank. A T110 és az IS-7 akkor már jobb helyen van a garázsban és maradok a tier8-asoknál randomra.
Tényleg ti hogy látjátok melyik a legélvezetesebb tier összességében randomra? Szerintem a 7-es, 8-as.Esetleg szívesen jönne velem valaki platoonban úgy, hogy nem beszélünk csak azért játszunk együtt, hogy több hasonló játékos legyen együtt? Ahogy diegho megadta mit várna el platoontársától én annyit adnék meg, hogy Simula a WoT-os nickem, meg lehet nézni az effem. Én arra gondoltam, hogy velem hasonló effel rendelkezővel mennék szívesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest