Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
S.Copperpot
üzenetére
Amikor megunom a teljesen seggeket és a magatehetetlen agyatlanságukat akkor így trollkodok velük pár napja. Ha pingelés, írás, beépített parancsok nem segítenek és nem hajlandó felfogni, hogy csináljon végre valamit és nagyon brutálisan hülye akkor simán kitolom a francba (de nem le egy szikláról mert abból nem tanul, szóval amit a kolléga említ az biztosan nem én voltam).

Így legalább hasznára van a csapatnak, egyrészt jó csalinak, másrészt meg ad egy kis fedezéket. De ok nélkül nem szívózok. Volt olyan is, hogy át kellett volna kelni egy ponton (Lakeville-en a hegyek között), roncsok takarták az átkelőt, egyszerre csak egy tank fért át, erre egy idióta Panther megállt és gondolta ő most oda lekempel, pedig mögötte négyen vártak, hogy átmehessenek. Írtunk neki, pingeltünk, beépített parancsot használtunk de semmire nem hallgatott, csak dobta vissza azt, hogy "No!". Erre fogtam és elkezdtem tolni, felém fordította a csövet és készült belém lőni, mikor kapott egy halálos találatot. A roncsot tovább toltam és át tudtunk menni.
Valahogy nem tudtam megsajnálni.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- Fűnyíró topik
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest