Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
S.Copperpot
tag
Az a tolós nem Sauffenberg volt? Én legtöbbször elmegyek onnan. Aztán azt is szoktam csinálni, hogy kiszaladok előle, mögé állok, és én tolom ki őt / nem engedem vissza a fedezékbe. Vagy írok neki egyszer, aztán először lelövöm a láncát. Ha továbbra sem bír magával, megkerülni se tudom, de még nem lőttünk egymásra, akkor általában addig piszkálom, amíg lő egyet, aztán visszalövök belé amennyit csak tudok. Az ilyen majmokkal élőben is szívesen megkóstoltatnám a Martensem orrát (tudod, azért van meghajlítva, hogy a hátsó fogakat is elérje!
)Amíg viszonylag le vagy gatyásodva, addig csak olyan modulokat vegyél, amiket ingyen le tudsz szerelni, és másik tankra áttenni (álcaháló, szerszámosláda, binokulár). Később jónéhány tankra érdemes lesz befektetni a ventillátor / gyorstöltő (rammer) / célzásgyorsító (enhanced laying drive) vagy stabilizátor (vertical stabilizer) szentháromságba.
Van néhány tank, amire a plusz páncélzat szóba jöhet (ez lehet a spall liner? - nekem angol verzióm van), de talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány tankon hasznos, szinte mindig van valami, ami többet segít. Megkockáztatom, hogy a fent felsorolt hét modul a tankok 90%-ra megfelelő felszerelés.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)