- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
S.Copperpot
tag
Az a tolós nem Sauffenberg volt? Én legtöbbször elmegyek onnan. Aztán azt is szoktam csinálni, hogy kiszaladok előle, mögé állok, és én tolom ki őt / nem engedem vissza a fedezékbe. Vagy írok neki egyszer, aztán először lelövöm a láncát. Ha továbbra sem bír magával, megkerülni se tudom, de még nem lőttünk egymásra, akkor általában addig piszkálom, amíg lő egyet, aztán visszalövök belé amennyit csak tudok. Az ilyen majmokkal élőben is szívesen megkóstoltatnám a Martensem orrát (tudod, azért van meghajlítva, hogy a hátsó fogakat is elérje!
)
Amíg viszonylag le vagy gatyásodva, addig csak olyan modulokat vegyél, amiket ingyen le tudsz szerelni, és másik tankra áttenni (álcaháló, szerszámosláda, binokulár). Később jónéhány tankra érdemes lesz befektetni a ventillátor / gyorstöltő (rammer) / célzásgyorsító (enhanced laying drive) vagy stabilizátor (vertical stabilizer) szentháromságba.
Van néhány tank, amire a plusz páncélzat szóba jöhet (ez lehet a spall liner? - nekem angol verzióm van), de talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány tankon hasznos, szinte mindig van valami, ami többet segít. Megkockáztatom, hogy a fent felsorolt hét modul a tankok 90%-ra megfelelő felszerelés.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest