Hirdetés

Aktív témák

• forras2

őstag

válasz KaLeun #27805 üzenetére

Lemmingek nem úgy vannak, hogy fogják magukat és megindulnak 1 irányba....
    Hanem az általuk vélt legjobb, legerősebb tankot követik. Vagyis én ezt vettem észre.
    Pár napja volt, mentem a KV1s-el. Prokhorovka-án. Top tank voltam. Elindultam balra az út fele, 9 játékos utánam.... Túl oldalról egyből jött a segítség kérő SOS villogás. Gondoltam mindenki erre jött, akkor én átmegyek a túl oldalra segíteni, 9-en meg tudják itt tartani a frontot. Erre 9-ből 7 játékos iramodik utánam át a túl oldalra. Először röhögtem, aztán elborult az agyam. Tudjátok mit? Sz....tok le, megyünk középen.
    Elindultam középen, a 7 játékos rongyol utánam. Senkivel nem találkoztunk középen. Ezért az út fele vissza fordultam, hogy hátba támadjam az ellent, de pont rossz irányba mentem, mert az ellen többsége pont a másik irányba ment. De végül nyertünk, mert a 7 vontatott személyemből 5-en beálltak foglalni, és elfoglalták az ellen bázisát.
    Tehát ebből gondolom, hogy nem randomban mennek a lemmingek.
    És akik tűzön-vízen át követtek, azok közül nem tudom melyiknek volt fent XVM, de a 940-es EFF értékemmel nem hiszem, hogy 1 követendő "példa" lennék ilyen helyzetben.

Aktív témák