Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Azoktól kérem hogy erősítsék meg vagy cáfolják meg akik szintén használnak (használtak) XVM-et.
Amikor első ízben mentem XVM-mel, nagyon gyakran 50%-os volt a legrosszabb csapattárs és szinte minden 10. csatában láttam ennél gyengébb játékost.
Most egy normál csata úgy néz ki, hogy állok 2 szakasz társsal. Mindhárman 60-63%-osak vagyunk és az egész csapatunk 40-47%-os csak.
(Csata elkezdődik. Mindenki elmegy egy irányba mi hárman meg próbálunk védeni 2(!!!!!!!!!) szárnyat általában legalacsonyabb tierű tankokkal (Tier 4 VS. Tier 6). A lemingek kettő perc alatt meghalnak, mi meg a 4. percben halunk...)
Tehát. Csak én haluzok, vagy tényleg mérhetetlen módon csökkent a játékos állomány egy csapatra lebontott tudása és intelligenciája az elmúlt egy évben?
Régen csak ügyetlenek voltak a csapattársak, de most már ügyetlenek és hülyék is egyben.
Más:
Ha nem lenne "ingyen" gold ammó, nem tudom mit csinálnék az Angol Matildával és Valentinával. Így viszont nagyon szeretnek engem a KV-1S és társai tankok
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest