Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Cooper911 #27333 üzenetére

Ugyan ez a Type, azt is feldobja Tier 9-be. Tudom, már így is kedvező a matchmaking-je, de vicc, hogy néha még a T8 heavy-ket sem lehet néha átlőni oldalról + a kilenceset (IS-3, IS-8, KV-4, ST-I) mondjuk ez nem a type hibája, hanem az orosz spaced armor-é. Én is a farmolásért tartom, de azért nem árt, ha szeret is játszani vele az ember. Churchill III is nagyon jó tank, de ha berakja T6-ba, akkor sok esélyem nincs, mivel a T-150, ARL 44, Slugger páncélját nehezen lövi át szemből, plusz beelőznek a sebzésben is. Azért nem kicsit lenne jobb, ha megnövelnék az átütést 120 mm-re, akkor lehet elővenném a garázs mélyéről. ;]
    (#27334) Cooper911: Erről még álmodni se merj, biztos nem raknak be ilyen feature-t. :N Én azt bírnám, ha a prémium tank eladásakor visszakapnánk azt aranymennyiséget, amit kifizetünk érte. Tudom teszt szerver meg minden, de azért az nem ugyan az, mint a normál. Így ki lehetne próbálni minden farmolós prém tankot. Mivel egy tankkal legalább 200 csatát nem árt lemenni, hogy teljesen kiismerjük, ezért nem nagyon lehet véleményt kialakítani ennyi idő alatt. Ez a JT8.8 egészen tetszetős, T8-ba bőven elég az L/71-es átütése, főleg mivel pontos is.

(#27395) scyllarus: Ilyen bónusz amúgy lehetne még normál esetekben is. Mi tuti nem kapunk ilyet, ez az EU szeró. :(((

A kis szerencsés: Marder II ammo racks Type 59

Legújabb plagasRZ rajzfilm

Aktív témák

Hirdetés