- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Sziasztok. Newbie vagyok, alig 700 battle-val, és nagyon combos 47%os winrate-tel. M6-nál járok, mellette az amcsi STG-t tolom amikor vesztésben hagyom a main tankot, amikor pedig mindkettő csatában maradt (darabokban), akkor a ruszki KV-1 felé XPzek egy überfos T-28-cal. Gold-ot venni, vagy egyéb prémium szolgáltatást igénybe venni nincs lehetőségem.
Elolvastam az 1. hsz.-ben lévő FAQ-ot és egyebeket, és elolvastam a fórum utolsó 12-15 oldalát is (negligáltam, akit kellett), de maradt még pár kérdésem.
Legfőképp az érdekelne, hogy érdemes-e jelentkeznem egy klánba (láttam a folyamatosan frissített google spreadsheet-et, végig is kattintgattam a klánoldalakat), vagy várjak, amíg több tapasztalatom lesz? TS és teamwork nem probléma, ki tudom mondani gyorsan, hogy "ez se szar sisak", stb.
Továbbá a kérdésem az lenne még, hogy ha a wotinfo-n látott crosshair modot felteszem az utasításokat követve, de nem történik változás, akkor én bénázok-e (magyar kliens, mappák létrehozva, cucc kitömörítve és bemásolva).
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest