- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
HeZzZ
senior tag
válasz
diegho #25410 üzenetére
#25410 diegho
azért mert, nagyon ügyes a WG.
kialakította úgy a játékot, hogy free-mmo ként elkezdjék játszni. akiknek bejön a játék, az fejlődik és fejlődik egyre.
míg nem elér tier 8 hoz.
tegyük fel van a garázsában eg ytier 8 as hevi, egy 6-7-8 td, meg egy 6 os arty.
itt fognak jelentkezni a minuszos körök egyre gyakrabban. pláne ha közösséégben is van, ahol gyakorlóznak, századoznak stb stb. azok mind viszik a pénzt.mivel elment idáig, tehát érdekli a játék. el kell gondolkozzon hogy mit csináljon az egyre növekvő XP követelményekkel, és az egyre fogyó pénzzel. megáll itt, és hiába a vágy a nagy tankok után, csak a csatatéren fogja őket nézni ahogy más tolja velük. vagy elgondolkozik a pénzbefektetésen. legyen az fiók vagy tank, mindegy.
nem lehetetlen egyetlen forint nélkül játszani. de ha valaki klántag, tehát nem egyedül vagy 2 fős platoonokba rója a köröket ezer meg ezer csatákon keresztül akkor, bizony a pénz csak fogy. esetleg vért izzadva farmolással lehet tartani a nagoyn nagyon csekély növekedést, kv-1el kv-2 vel pz4 el stb.
és ezért modntam hogy okos a WG, mert baromi jól kitalálta.
sosem gondoltam volan hogy én is fizetni fogok a játékba, de mostanra már van type59 em löwém, meg nemegyszer fizettem a prém fiókért is. mert igy tudom tartani a fejlődést, és így tudok aktív tag lenni a CW ken századokon, illetve gyakorlókon.
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest