- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagysandor88
tag
válasz
Djuree #25123 üzenetére
Én nem félek tőle, megeszem Cafee-val
Steppes-en voltam, egyedűl mentem a bázist védeni T8-T9 csatában Caffeval. Felbukkant egy 13-90 és egy E-50. 13-90-et leaprítottam, addig ez a szerencsétlen E-50 nem tudom mit művelt. Mikor látta baj van, gondolta nekem jön. Ekkor már beküldtem egyet a lánctalpába, majd legurultam a dombról, Majd mikor előbukkant a lánctalp lelőttem, feltette, megint. Na itt lett vége, váltva kapta, egyet hasba, egyet lábbaÖrülhetett nekem. Egy arty is besegített a bontásba, hogy rohadna meg, pedig meg lett volna full HP-ról egyedül is. Ilyenkor sajnálom csak, hogy nem rögzítem a csatákat, de amilyen pechem van nem jönne ilyen össze soha.
Amúgy aznap kb 3-4 ilyen eset volt, hogy jó időben trackeléssel ettem meg 2-4 szinttel magasabb ellent. A másik egy tigris volt full HP én meg a kis m7-emKorábban volt itt téma a scout tankokról. Nekem megvan mind a 3 top light, a Chaffee a kedvenc, a vk sem rossz, a t-50-2 inkább az a berohanós fajta, meg néha sniperkedni nem rossz vele, ez igaz a Chaffee-ra is. De ami könnyen és jól hozza a kreditet, az az ELC. Íme egy kb átlagos kör:
Aktív témák
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest