Hirdetés

Aktív témák

• nagysandor88

tag

válasz Djuree #25123 üzenetére

Én nem félek tőle, megeszem Cafee-val :D
    Steppes-en voltam, egyedűl mentem a bázist védeni T8-T9 csatában Caffeval. Felbukkant egy 13-90 és egy E-50. 13-90-et leaprítottam, addig ez a szerencsétlen E-50 nem tudom mit művelt. Mikor látta baj van, gondolta nekem jön. Ekkor már beküldtem egyet a lánctalpába, majd legurultam a dombról, Majd mikor előbukkant a lánctalp lelőttem, feltette, megint. Na itt lett vége, váltva kapta, egyet hasba, egyet lábba :D Örülhetett nekem. Egy arty is besegített a bontásba, hogy rohadna meg, pedig meg lett volna full HP-ról egyedül is. Ilyenkor sajnálom csak, hogy nem rögzítem a csatákat, de amilyen pechem van nem jönne ilyen össze soha.
    Amúgy aznap kb 3-4 ilyen eset volt, hogy jó időben trackeléssel ettem meg 2-4 szinttel magasabb ellent. A másik egy tigris volt full HP én meg a kis m7-em :D
    Öszzesítés
    XP XD

Korábban volt itt téma a scout tankokról. Nekem megvan mind a 3 top light, a Chaffee a kedvenc, a vk sem rossz, a t-50-2 inkább az a berohanós fajta, meg néha sniperkedni nem rossz vele, ez igaz a Chaffee-ra is. De ami könnyen és jól hozza a kreditet, az az ELC. Íme egy kb átlagos kör:

Aktív témák