Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
M18 Hellcat-re milyen felszereléseket ajánlotok? Mióta ki van fejlesztve teljesen egészen ráéreztem az ízére és megtartom fun tanknak (meg amit hallottam az utána jövő tankokról szerintem nem is megyek tovább ezen az ágon, amúgy is csak a Hellcat megszerzése volt a célom).
Most egyedül csak álcaháló van fent. Gondolom a 6th sense a parancsnoknak majd alapvető lesz ha már lehet képességeket szétosztani. A javításra mennyire gyúrjak rá? Eddig azt vettem észre, hogy vagy sikeresen bujkálok és az ellenség vagy nem velem van elfoglalva vagy azt sem tudja honnan jön az áldás, vagy ha nem rejtőzök el rendesen, akkor már úgyis mindegy, hamar szétkapnak.
Aktív témák
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest