Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
- 
			  LOGOUT Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

forras2 őstag pfúúú... néha jobban fel tudom húzni magam a gyökér magyarokon, mint magán a játékon  
 KV1s-el megyek.... 1k kredit bele 1 lőszer, így a 100 hp alatti tankokra nem szoktam lőni, ha van ott olyan tank rajtam kívül, aki él, és ki tudja lőni. Ha van ilyen játékos, csak pazarlásnak érzem az 1k-s lőszer kilövését, és ha szerencsém van még pattanok is róla, vagy mellé megy.
 Az iménti körömben is így volt... 2 magyar volt szakaszban. 1 PzIV meg 1 T34-85. Jöttek velem, utánam.
 Szembe jön 1 PzIV, rálőttem, 27 ÉP-je maradt. Mivel jött a 2 magyar velem, nem lőttem rá még egyszer.
 Ez után el kezdett osztani a PzIV-es csávó, mert egyet belé lőtt a PzIV.
 Mondom neki, mit hisztizel 90 ÉP miatt? Míg Neked 1 lőszer kerül kb 80 kreditbe, Nekem 1k-ba. Azért az nem mindegy. De Őt ez nem érdekli, csak az érdekli, hogy lement a ÉP-je.
 Kérdezem tőle, hogy akkor hogy szoktál játszani? Ott állsz a kezdőhelyen, inkább nem látsz ellenfelet, de ne menjen le az ÉP-d? Nem, jön a válasz. Akkor mit hisztizel most a 90 ÉP miatt???
 Erre már nem válaszolt, csak szidott, és elkezdett lődözni. 5-t belém lőtt, abból 2 sebzett. Mondom neki, ha még egyet lősz, biztos lehetsz benne, hogy kilőlek, és Te csak 1 lövés leszel.
 Erre jön a válasz a T34-85-s platoon társától. Az ellenfélre, sajnálod az 1k-s lőszert, de a csapattársad kilövésére nem sajnálnád, és ez után az is elkezdett lődözni.
 Nahm, ott jött a fekete köd, elkapott az ideg, azt a PzIV-et kilőttem, a T34-85-s csávót meg bele toltam a vízbe.
 És a poén csak ez után jött. Elkérték a címemet, hogy Ők ketten majd eljönnek személyesen, és engem megvernek ezért. Megadtam nekik a nevem, meg a pontos címem, és mondtam nekik, hogy holnap DU. 4 után, illetve egész vasárnap itthon vagyok, várlak titeket.
 Úgy röhögnék egyet, ha tényleg megjönnének. Úgy is rég verekedtem már 
Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest