Aktív témák

• forras2

őstag

pfúúú... néha jobban fel tudom húzni magam a gyökér magyarokon, mint magán a játékon :W
    KV1s-el megyek.... 1k kredit bele 1 lőszer, így a 100 hp alatti tankokra nem szoktam lőni, ha van ott olyan tank rajtam kívül, aki él, és ki tudja lőni. Ha van ilyen játékos, csak pazarlásnak érzem az 1k-s lőszer kilövését, és ha szerencsém van még pattanok is róla, vagy mellé megy.
    Az iménti körömben is így volt... 2 magyar volt szakaszban. 1 PzIV meg 1 T34-85. Jöttek velem, utánam.
    Szembe jön 1 PzIV, rálőttem, 27 ÉP-je maradt. Mivel jött a 2 magyar velem, nem lőttem rá még egyszer.
    Ez után el kezdett osztani a PzIV-es csávó, mert egyet belé lőtt a PzIV.
    Mondom neki, mit hisztizel 90 ÉP miatt? Míg Neked 1 lőszer kerül kb 80 kreditbe, Nekem 1k-ba. Azért az nem mindegy. De Őt ez nem érdekli, csak az érdekli, hogy lement a ÉP-je.
    Kérdezem tőle, hogy akkor hogy szoktál játszani? Ott állsz a kezdőhelyen, inkább nem látsz ellenfelet, de ne menjen le az ÉP-d? Nem, jön a válasz. Akkor mit hisztizel most a 90 ÉP miatt???
    Erre már nem válaszolt, csak szidott, és elkezdett lődözni. 5-t belém lőtt, abból 2 sebzett. Mondom neki, ha még egyet lősz, biztos lehetsz benne, hogy kilőlek, és Te csak 1 lövés leszel.
    Erre jön a válasz a T34-85-s platoon társától. Az ellenfélre, sajnálod az 1k-s lőszert, de a csapattársad kilövésére nem sajnálnád, és ez után az is elkezdett lődözni.
    Nahm, ott jött a fekete köd, elkapott az ideg, azt a PzIV-et kilőttem, a T34-85-s csávót meg bele toltam a vízbe.
    És a poén csak ez után jött. Elkérték a címemet, hogy Ők ketten majd eljönnek személyesen, és engem megvernek ezért. Megadtam nekik a nevem, meg a pontos címem, és mondtam nekik, hogy holnap DU. 4 után, illetve egész vasárnap itthon vagyok, várlak titeket.
    Úgy röhögnék egyet, ha tényleg megjönnének. Úgy is rég verekedtem már :DDD

Aktív témák

Hirdetés