- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- skoda12: Webshopos átbaszások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Balesz1899 #2459 üzenetére
Káromkodott,magyarokat szídta,és direkt belémjött hátulról,elsőre véletlen belelőttem,ő lelötte a láncom,mondom jó,semmi baj bocsánatot kértem,másodiknál normálisan elmentünk egymás mellet,és 2 en kilöttünk egy panzerIV-t. (Én lőttem ki végül).Ő a harmadik esetnél,belémjött hátulról,erre belelöttem,és mivel 210HP ja volt,simán leszedtem neki...
Nem azzal van bajom,hogy román,szerb,szlovák stb,hanem hogy nem tud emberként viselkedni,szakaszosztam már szlovák srácokkal,és sikerszériánk volt,azóta is beszélgetünk néha TS en.
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Tesla topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sorozatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest