- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz
scyllarus #24099 üzenetére
Több ember próbál győzködni, lehet hogy vissza veszem a KV-t. Bár hajt a vérem, és inkább 1 új tankra vágyom, amivel még nem játszottam, így lehet, hogy várok, amíg össze nem jön az IS ára. Bár az nagyon soká lesz, mert közben gyúrom a Tigrincsemet, amire menni fog el pénz. Még a fejlesztett torony, a nagy 88-as löveg, meg a nagy motor hiányzik róla.
Meg aztán közbe már kevesebb mint 10k TP kell "csak" a párduc2-höz. Ami szintén 2,3 milla kredit.
Így ha hirtelen 4 milla kreditet a zsebembe raknának, el tudnám költeni 2 tankra nagyon hamar
Apropo párduc. Nagyon megkedveltem ezt a kis dögöt az elmúlt 2-3 napban. Nagyon jó köröket megyek vele.
Tegnap este, az artykat és az 1 scout tankunkat leszámítva én voltam a legkisebb a csatában.
Vesztettünk, de Nekem volt a legtöbb pontom, 2,1k sebzésselHátul maradtam, és messziről csipegettem az ellenfeleket. Vetexik az ágyújának a pontossága a régi PzIV nagy 75-s pontosságával
Arról nem beszélve, hogy jó helyen lőve, mindent átvisz. E-75-ről 944 ÉP-t sikerült lelőnöm. Nem rég raktam fel 1 képet ide, ahol M103-at, prém T34-et, meg KV5-t szedtem ki vele. Korábban raktam fel 1 másik képet, ahol 1 Elefántot csináltam ki, szemből 900 ÉPt szedtem le róla, korábban 1 KV5-ről szedtem le 1200 ÉP-t szemből....Szépen beforgatva még pattognak is róla. Tegnap 1 IS-t pattintottam magamról, nem is egyszer. Egymással szembe álltunk, mind a ketten full ÉPvel, és lőttük egymást. Én szépen, kicsit beforgattam a gép elejét neki, hogy fixen egyenesen csak a tornyomat tudja lőni. 284 ÉPm maradt, amikor kilőttem azt a nyavajást
Jó, nem fényezem ennyire magam, mert egy prém PzIV is besegített 2 lövéssel, tehát kb 300 ÉPt Ő lőtt le róla.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Wars rajongók
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest