Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Na most jutottam el arra a szintre, hogy megint pihentessem egy ideig a játékot. Azt fenntartom továbbra is, hogy ez egy nagyon jó játék lenne, csak éppen élvezhetetlenné teszik a kedves játékosok.
    Zsinórban több olyan csatám volt, ahol több sebzést osztottam ki egyedül, mint a maradék 14 csapattárs... Csapat? Jó vicc, ezeknek fogalmuk sincs arról mit jelent a szó, hogy csapat.
    Segítséget nem lehet várni tőlük, hiába nyomod az F7-et, hiába pingeled őket. Ha én egyedül indulok az egyik oldalra az nem zavar senkit, vér istvánka még beáll a lemmingvonatba 11. tanknak, ahol aztán szépen vonalban mennek előre a halálba. A másik meg az, hogy a WG helyében csinálnék valami olyasmi tank akadémiát a játékon belül, amit kötelező lenne vér istvánkának és cimboráinak végigjátszani és megtanítaná nekik, hogy mire való egy nehéz tank, egy közepes tank vagy éppen egy 5-ös felderítő. Mert így nagyon elveszik a kedvét a játéktól a magamfajta e-pénisznövelgető eff huszároknak, hogy én szinte mindig az első 3 tank között szerepelek a csata végén a jelentésben az xp listán de vér istvánka megdeglik sebzés nélkül, a bázisunknál, egyetlen leadott lövés nélkül a kifestett E-100-asában...

Jó játékot mindenkinek! Sziasztok!

Aktív témák