Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Most már tényleg ez az ARL V39 egy marha szar tank.
Tudom leírtam már 60x, de azt magyarázza meg nekem, hogy menjen ez TD T8-ba, amikor még a top löveggel is pattog saját tierjében? Egy csatán belül 3 pattanóm volt mind nálam kisebb tankokról. Az oké, hogy a T-34 a VH2-ben egy nagyon jó kis tank volt, de az, hogy 212 átlag átütésű löveg pattanjon róla, szerintem az nagyon valótlan. Gondoltam, hogy oké, random faktor meg minden, még ha papír tankról is. Második pattanóm az AMX 40-ról, igen arról a 4-es francia kacsa szarról volt, akkor már majd nekivágtam a laptopot a falnak. Még mindig ugyanabban a csatában volt még egy pattanóm, az új kis Matildáról. Most komolyan... Mindegyikre teljesen rászűkítettem, nehogy mellémenjen (mert arra is gyakran hajlamos), erre ezt kapom. Ráadásul mire ez a lassú célzású szappan alakú dolog rászűkül, addig a T-150 mindvégig kilövi előlem a célpontokat.
A legláncolt ellenséges T-150-et érő 0 dmg-kről már nem is beszélek.
Aktív témák
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom leírtam már 60x, de azt magyarázza meg nekem, hogy menjen ez TD T8-ba, amikor még a top löveggel is pattog saját tierjében? Egy csatán belül 3 pattanóm volt mind nálam kisebb tankokról. Az oké, hogy a T-34 a VH2-ben egy nagyon jó kis tank volt, de az, hogy 212 átlag átütésű löveg pattanjon róla, szerintem az nagyon valótlan. Gondoltam, hogy oké, random faktor meg minden, még ha papír tankról is. Második pattanóm az AMX 40-ról, igen arról a 4-es francia kacsa szarról volt, akkor már majd nekivágtam a laptopot a falnak. Még mindig ugyanabban a csatában volt még egy pattanóm, az új kis Matildáról. Most komolyan... Mindegyikre teljesen rászűkítettem, nehogy mellémenjen (mert arra is gyakran hajlamos), erre ezt kapom. Ráadásul mire ez a lassú célzású szappan alakú dolog rászűkül, addig a T-150 mindvégig kilövi előlem a célpontokat.
A legláncolt ellenséges T-150-et érő 0 dmg-kről már nem is beszélek.